Noutăți și comunicate

Concert al trupei Jukebox la Hard Rock Cafe

30 noiembrie 2016
Concert al trupei Jukebox la Hard Rock Cafe
Miercuri, 30 noiembrie 2016, vino pe ringul de dans, bucură-te de energia unui concert live, ascultă melodii melodii celebre și ridică un pahar în cinstea sărbătoriților, la o petrecere… cu tonomat. În seara de Sfântul Andrei, Jukebox dă startul distracției, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe.



JUKEBOX este una dintre cele mai populare, versatile și longevive trupe pop, rock, funk, rock and roll, retro & fusion, cu peste 15 ani pe piață muzicală din România, având la activ peste 1400 concerte live, 3 albume (“Christmas songs”, “Feel like making love” și “Picuri de rai”) și 6 single-uri (“Te adoresc”, “Breakout”, “Cum vrei tu”, “Ediție specială”, “Sărbătorile-au venit” și “Addicted”). Trupa este cu adevărat, la propriu, o cutie muzicală plină de veselie, care oferă publicului multă energie pozitivă, optimism și muzică bună, cântată întotdeauna live. Iar dacă vrei să te convingi singur, te așteptăm alături de ei, de ziua Andreei și a lui Andrei!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului, la intrare.

Prețul biletelor diferă în funcție de categorie:
-30 de lei, cu loc la masă, în sală
-40 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top