Let's Rock
Inapoi

Concert al trupei Negru Latent in Club 3 Betivi


01 August 2017

Concert al trupei Negru Latent in Club 3 Betivi


Sambata, 5 august 2017, de la ora 21:00, sunteti invitati la concertul trupei Negru Latent in Club 3 Betivi din Bucuresti. Intrare libera.Negru Latent este un trio din Bucureşti, România, înfiinţat în noiembrie 2007. În decursul anilor componenţa s-a schimbat de mai multe ori, astfel că actuala formulă constă în: Maria – voce, Nes – chitară, Dragoş – clape.

De la început trupa s-a înscris pe coordonatele culturii goth, subgenul darkwave. După câteva concerte de recunoaştere prin clubrile bucureştene, la începutul anului 2009 NL urcă pe scenă în cadrul First Romanian Darkfest, unul dintre puţinele evenimente de gen din România. Astfel s-a alăturat trupelor germane Das Ich, In Strict Confidence şi Diary of Dreams ca unică reprezentantă a scenei gotice româneşti. Activitatea a continuat prin concerte alaturi de trupe romanesti apropiate stilistic.

Repertoriul curent al trupei este format exclusiv din piese proprii existând material pentru 4 albume, aproximativ 50 de piese pe care NL le roteşte funcţie de stare sau de eveniment.

Link la eveniment: Concert Negru Latent
Concert al trupei Negru Latent in Club 3 Betivi Concert, Festival, EvenimentClub 3 BetiviArticolul următor » « Articolul precedent

... club 3 betivi, negru latent

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
Evenimente și noutăți de azi
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google