Noutăți și comunicate

Concert cu Horia Brenciu & HB Orchestra la Hard Rock Cafe

19 aprilie 2016
Concert cu Horia Brenciu & HB Orchestra la Hard Rock Cafe
Marti, 19 aprilie 2016, de la ora 21:30, Horia Brenciu își lansează la Hard Rock Cafe cea mai nouă piesă și te invită la un spectacol de senzație. Vino să asculți single-ul "Lângă tine", alături de multe alte melodii din repertoriul unui showman desăvârșit!

" "Lângă tine" este o piesă care a luat naștere, la începutul anului, în studiourile HB Media Production și la care am lucrat alături de echipa mea. Cu această ocazie vreau să le mulțumesc prietenilor mei din HB Orchestra: Cristi Crețu, Marius Văduva, Iulian Corlateanu și Sergiu Berindei, care au participat și la crearea acestui cântec.

Piesa asta poate fi cântată de orice om îndrăgostit. Am scris versurile gândindu-mă la FEMEIE. EA e o iarnă cu ger sau o vara toridă și tot EA este și toamna și primăvară. Cred că FEMEIA este al cincilea anotimp. Mai mult decât atât, am scris piesa asta pentru toți prietenii și fanii mei, care sunt lângă mine, fie că ne reunim la o cântare, fie că ne mai scriem pe Facebook, fie că participăm la un eveniment important din viață noastră." a declarat Horia Brenciu.

„Lângă tine” este doar un începutul unei perioade de creație. Anul acesta mi-am propus să scriu câteva piese pe care să le cântăm împreună cât mai curând. Lansarea de la Hard Rock Cafe va aduce cu ea multe surprize pe care le-am pregătit fanilor mei. Iar acum, trebuie să mă întorc la cadru... Am avut o pauză scurtă. Filmez videoclipul piesei. E despre... o să vedeți voi... :)”, a încheiat zâmbind artistul.

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale, până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzație cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima” și „Hello”.

Biletele pentru concertul din 19 aprilie 2016 se găsesc în format electronic pehttp://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Hard Rock Cafe București, Magazinul Muzica, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe.

Concertul va începe la ora 21.30, iar biletele au următoarele prețuri:

-100 de lei, cu loc în sala
-140 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei

Un eveniment recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top