Noutăți și comunicate

Concert cu australienii de la The Red Paintings la Timisoara

25 mai 2017
Concert cu australienii de la The Red Paintings la Timisoara
Joi, 25 mai 2017, de la ora 21:00, R&R Booking Romania va invita la concertul trupei australiene The Red Paintings in Club Manufactura din Timisoara.
Suport: 15 lei



The Red Paintings (Australia)

Cu sediul în Australia, Londra și Los Angeles, The Red Paintings este un grup format din cinci (ghitară, vioară, violoncel, bas și tobe), a cărui sunet evocă orice de la cântece de leagăn parcă din viitor, la piese sfâșietoare și tăioase de rock alternativ.

Estetica lor ajunge la steam-punkerii baroc, metaliști, fanaticii indie-rock și așa mai departe. Aceștia incorporează artă performativă multimedia și caută pictori locali care să îi acompanieze pe scenă și să prezinte energia atât pe pânză cât și pe trupuri umane, în timp real. Spectacolul de scenă conceptual al trupei combină sunete și vizuale, spre a crea o experiență care stimulează simțurile și mințile publicului.

Albumul de debut al The Red Paintings, care a fost foarte bine primit, a propulsat trupa de-alungul lumii de trei ori. Ca urmare a succesului lor, lansarea celui de-al doilea album, foarte așteptat de altfel, este evidentă prin succesul campaniei de crowdfunding pe care co-fondatorul PledgeMusic, Jayce Varden, a numit-o ca fiind ”una din cele mai inovative campanii de promisiune conceptuală din toate timpurile”.

Noul album este caracterizat de secțiuni ritmatice feroce, aranjamente orchestrale grandioase și acompaniamente corale puternice, toate înregistrate în studiorui de renume mondial, inclusiv East West Studios Hollywood.

Cu aceeași angoasă și conștiină socială care amintesc de primul album, urmarea ambițioasă duce The Red Paintings la un alt nivel de compoziție, măiestrie și curaj vrednic de un nou turneu global. ”Nu se mai fac albume de genul ăsta...” – Assistance Studio Manager (EastWest Studios)

Fb event: https://www.facebook.com/events/767012546799264/

http://www.theredpaintings.com
http://www.facebook.com/theredpaintings
http://www.facebook.com/TRPartistpage
twitter.com/theredpaintings
http://www.youtube.com/theredpaintings
http://www.soundcloud.com/management-49-1/sets/the-revolution-is-never-coming/s-w2Klm


Evenimente recomandate

Top