Noutăți și comunicate

Concert exclusivist pentru lansarea albumului Delta Machine - Depeche Mode

26 martie 2013
Concert exclusivist pentru lansarea albumului Delta Machine - Depeche Mode
Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai infocati fani ai trupei sansa de a asculta, in premiera, noile creatii muzicale in cadrul unui concert exclusivist sustinut duminica seara in capitala Austriei. Spectacolul precede astfel turneul de promovare a noului material, turneu ce va debuta in luna mai a acestui an si in cadrul caruia va fi inclusa si Romania. Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus, concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe Arena Nationala, pe data de 15 mai 2013, fiind organizat de Emagic.

2-Concert_exclusivist_pentru_lan_y2PPQiC0m.jpg

Show-ul Depeche Mode de la Viena s-a desfasurat cu casa inchisa, cei 1500 de fani prezenti avand sansa de a asculta, in exclusivitate, piese de pe noul album Delta Machine a carui lansare este programata pentru saptamana aceasta in mai multe tari europene, inclusiv Romania. Evenimentul a avut loc in celebrul MuseumsQuartier din Viena, intr-o atmosfera extrem de intima si relaxata, alaturi de noile creatii muzicale, setlist-ul cuprinzand si cateva melodii consacrate precum "Personal Jesus" sau "Enjoy the Silence". Cei care insa nu au fost suficient de norocosi pentru a fi prezenti la concert, vor putea urmari show-ul online, pe http://www.fan4fan.com/, in data de 10 aprilie 2013.

3-Concert_exclusivist_pentru_lan_Da9YMxFh.jpg

In cadrul noului turneu programat pentru aceasta primavara, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor sustine 34 de concerte in 25 de tari din Europa, in fata a peste 1, 5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai, cu un show in aer liber organizat in parcul Hayarkon din Tel Aviv, urmand ca o saptamana mai tarziu, Depeche Mode sa cante si la Bucuresti, pe 15 mai 2013, in cadrul Arenei Nationale. Biletele pot fi achizitionate fie online, de pe http://www.MyTicket.ro, fie din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi, in functie de distanta fata de scena.

Sursa : Emagic
http://www.emagic.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top