Noutăți și comunicate

Concert tribut Freddie Mercury la Hard Rock Cafe

27 martie 2015
Concert tribut Freddie Mercury la Hard Rock Cafe
Vineri, 27 martie 2015, JOSEPH LEE JACKSON, aduce pe scena din Hard Rock Cafe electrizantul show "A VISION OF MERCURY" ! Vino sa asculti live "We Are The Champions", "Somebody To Love", "A Kind Of Magic, " "I Want To Break Free" si multe alte hituri QUEEN!

Cu peste 10 ani experienta, Joseph Lee Jackson a cantat in sali de spectacole ce au gazduit de-a lungul timpului adevarate show-uri in Marea Britanie, dar si in restul Europei. Cel mai remarcabil spectacol sustinut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, din Cardiff. Reprezentatia "A VISION OF MERCURY" sustinuta in Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmarita de milioane de oameni, multumita transmisiei postului de televiziune MTV Asia.

JOSEPH LEE JACKSON, aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului. Acesta fiind apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top