Noutăți și comunicate

Cristi Minculescu canta alaturi de trupa sa in Hard Rock Cafe

29 mai 2015
Cristi Minculescu canta alaturi de trupa sa in Hard Rock Cafe
Vineri, 29 mai 2015, BestMusic Live Concerts va invita la Hard Rock Cafe de la ora 22:00 la un concert Cristi Minculescu alaturi de trupa sa.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Va asteapta o intalnire cu una dintre cele mai iubite voi ale rockului romanesc, Cristi Minculescu alaturi de trupa sa. Daca e vineri si e seara, daca mergi (mult prea!) linistit pe STRADA TA, inlantuit ca intr-un SOMN BIZAR, cautand-o pe BABY si a ei ULTIMA TOAMNA, daca deodata te intrebi CINE MA STRIGA IN NOAPTE, noi atat iti spunem: SA NU CREZI NIMIC! Adevarul a fost si va ramane in vocea notorie a lui Cristi Minculescu.
Mai multe detalii si la https://www.facebook.com/Cristi.Minculescu.Oficial



Bilete incep de la 35 de lei si le puteti gasi pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Evenimentele va sunt oferite de BestMusic Live Concerts cu sprijinul ROCK FM si Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top