Noutăți și comunicate

Cronosphere, Mass Cremation si Deathrattle in Question Mark

17 martie 2015
Cronosphere, Mass Cremation si Deathrattle in Question Mark
Vineri, 24 aprilie 2015, Romanian Thrash Metal Club impreuna cu club Question Mark va invita la un concert de thrash metal ca la carte. Headliner-ul serii va fi trupa greceasca Chronosphere, care se afla intr-un mini-turneu prin Europa, "Embracing Europe Tour 2015", in Romania avand programate inca 2 concerte, la Cluj si la Craiova. In concertul de la Bucuresti vor mai participa bulgarii de la Mass Cremation si o trupa romaneasca tanara de thrash metal cu un potential foarte mare, Deathrattle.

Suport trupe: 10 lei, in seara evenimentului.
Adresa Question Mark : Calea Victoriei 48-5, Bucuresti.



Chronosphere activeaza din 2009, initial sub numele Homo Sapiens, din 2012 cu numele actual. Desi sunt o formatie tanara, si-au castigat un loc in scena greceasca de thrash metal, una din cele mai competitive la ora actuala. Trupa are la activ doua albume full-length, Envirusment (Esoteron Studios, Athens Thrash Attack + Eat Metal records, 2012; si Embracing Oblivion (Punishment 18 Records + Spiritual Beast, 2014).

https://www.youtube.com/watch?v=7EiezWqDGq8

http://www.chronosphere-official.com/
https://www.facebook.com/ChronosphereGr
https://www.youtube.com/user/ChronosphereGR



Li se alatura Mass Cremation, death/thrasherii cunoscuti publicului bucurestean de la concertul Artillery din februarie 2014. Trupa s-a infiintat in 2011, in Varna, Bulgaria, discografia lor fiind compusa din un demo (Violence, 2012), un Ep (Xenomorphobia, 2014) si un album live (Live Cremation, 2014).

https://www.youtube.com/watch?v=nwUvj2g5SEE

https://www.facebook.com/Mass.Cremation.Bg
https://www.youtube.com/channel/UCX9ym4CGeddLTvXZM3MLFZQ



Deathrattle este una din cele mai interesante aparitii ale ultimului an. Crescand de la concert la concert, trupa din capitala planuieste lansarea albumului de debut, Minutes before Death, candva la vara, iar concertul de pe 24 mai e o ocazie perfecta de a ii vedea la lucru.

https://www.youtube.com/watch?v=Q1N1vx1dWQM

https://www.facebook.com/DeathrattleBand1111
https://www.youtube.com/channel/UCTjFT6w1MZl_7zkPm-vPfDA


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top