Noutăți și comunicate

Dan Byron, Artan si Narcis Axinte sunt invitatii trupei Stema la concertul din Club Control

27 aprilie 2016
Dan Byron, Artan si Narcis Axinte sunt invitatii trupei Stema la concertul din Club Control
Joi, 5 mai 2016, sunteti asteptati la concertul de lansare a albumului “Vicii, talente și patimi” al trupei Stema, alaturi de invitatii lor: Artan (Partizan), Dan Byron (byron) și Narcis Axinte (Harlequin_Jack) in Club Control.
Intrare liberă.



Hot Club de Bucharest vor deschide însă seara, pe ritmuri de jazz manouche, un proiect de jazz care amintește de anii “sălbatici” ai Parisului: originar din suburbiile Parisului anilor ’30, jazz manouche a fost creat de legendarul chitarist Django Reinhardt. De peste 70 ani de la apariția sa, stilul unic al lui Django „hot gypsy swing” este încă prezent și chiar înfloritor pe scenele de jazz pariziene.

Muzicienii din Hot Club de Bucharest rafinează acest stil clasic al anilor '30 într-un mixt echilibrat de traditional și modern.

După orele 22.00, pe scenă vor urca STEMA și invitații lor – Artan, Dan Byron si Narcis Axinte, pentru o primă întalnire a publicului cu noul album STEMA, într-un spațiu cu visuals by Adistu.

„Vicii, Talente și Patimi“ este un album dens, un album care te poartă într-un joc continuu, pe alocuri psihedelic, de la patimă la protest, de la autoironie până la social-filozofic dostoievskian, descriu membrii trupei materialul discografic.

„Este o construcție complexă cu multe camere pe care merită să le vizitezi pentru a vedea cum viciile, talentele și patimile pot deveni mici ghiocei care străpung cu încăpățânare zapada“ - Silviu Sanda.

(2) Dan_Byron_Artan_si_Narcis_Axi_3B3ynpXJk.jpg

STEMA înseamnă Silviu Sanda – voce, chitară; Dan Stoica – chitară, claviaturi, lap steel, voce; Tudor Rotăruș – bass; Vlad Toma – tobe.

Pe STEMA îi puteți găsi pe facebook, la http://www.fb.com/TRUPASTEMA, dar și la http://www.trupastema.ro.

Club Control, București - Strada Constantin Mille Nr. 4


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top