Noutăți și comunicate

Dark Metal Evening cu Kratos, Dinumbra si Spinecrusher in Ageless Club

18 octombrie 2013
Dark Metal Evening cu Kratos, Dinumbra si Spinecrusher in Ageless Club
Vineri, 18 octombrie 2013, incepand cu ora 20:00, DinUmbra si Ageless Club va invita la "Dark Metal Evening" in compania a trei trupe care va vor carmui pe taramuri bizare insotiti de armonii intunecate, pe ritmuri de gothic, doom, death și thrash metal: Kratos, Dinumbra si Spinecrusher.


Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Detalii și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro




KRATOS (dark metal)
Daniel Dron - chitara, voce, orchestra
Monica Barta - voce principala, bass
Iustin Petrescu - chitara
Catalin Petrescu- tobe
http://www.reverbnation.com/kratosgoth
http://www.facebook.com/kratosband
http://www.youtube.com/kratosofficial

Fiind una din trupele veterane ale scenei romanesti de metal, Kratos a revenit pe scena anul trecut, dupa o pauza de aproape trei ani! in 1999, la numai 3 ani de la infiintare, Kratos lansa primul album, "Looking Behind the Mirror...", material ce avea sa ii propulseze rapid in elita gothic metal-ului autohton. Formatia a impartit scena cu nume mari, precum Tiamat, Rotting Christ, Suicidal Angels, Umbra Et Imago. Dupa revenirea pe scena underground din 2012 și calificarea in semifinala "Sud" a Wachen Metal Battle 2013, Kratos prezinta in momentul de fata ca o trupa cu o cu totul alta imagine, respectiv: o formula noua, un stil mai "heavy" care creaza in același timp un cadru extrem de potrivit pentru partile de "symphonic", primele concerte cu tobar dupa multi ani, piese noi ce vor figura pe al noul album, respectiv recentul single, "It's empty II".



DINUMBRA (doom death metal)
Liviu Ustinescu - voce
Sebastian Buga - chitara
Cristian Stilpeanu - chitara
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe
http://www.dinumbra.ro
http://www.facebook.com/dinumbra
http://www.youtube.com/user/DinUmbraMetal

DinUmbra s-a infiintat in anul 1998, cu intentia hotarata de a crea un stil nou in rockul romanesc. Discografia trupei cuprinde un LP ("DinUmbra", 2003), doua EP-uri ("Haunted By Snails", 2007, respectiv "Santandrei" 2011), precum si multe alte prezente pe compilatii din underground. Lansarea EP-ului "Santandrei", calificarea in semifinala "Sud" a WOA Metal Battle 2013, calificarea in finala competitiei Rock In Parc (la Arenele Romane, cu legendarii Animals ca headliner) releva faptul ca trupa traverseaza o perioada extrem de productiva din punct de vedere muzical. In prima jumatate a acestui an, DinUmbra a sustinut o serie de concerte, exprimandu-si in fata publicului sentimentele care o poarta spre un nou material discografic.



SPINECRUSHER (old school thrash/death metal)
https://www.facebook.com/Spinecrusherband
http://www.youtube.com/user/SpinecrusherOfficial

Infiintata in 2008, Spinecrusher isi continua ascensiunea in underground-ul autohton, trecand de la concerte de club cu cateva trupe autohtone la festivaluri cu trupe ca Onslaught sau Parricide. EP-ul proaspat lansat, "Hellthrash", care se gasește și pe suport digital, arata faptul ca Spinecrusher sunt o trupa dedicata genului abordat și care promite și multe lucruri bune in viitorul apropiat.
Ageless Club - Calea Serban Voda nr. 213, Bucuresti.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina evenimentului


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top