Noutăți și comunicate

Dark Tranquillity si Unleashed - recital extins la Maximum Rock Festival 2014

10 octombrie 2014
Dark Tranquillity si Unleashed - recital extins la Maximum Rock Festival 2014
Maximum Rock Festival 2014 se apropie cu pasi repezi!

Pe 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle, sunt asteptati toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, DrumStage, expozitii de choppere customizate, finala concursului de Air Guitar si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu, "Dream Walks With Me".

In urma cu cateva ore, formatia Emergency Gate a transmis un comunicat de presa, publicat si pe Facebook-ul oficial al trupei, prin care anunta ca este nevoita sa anuleze turneul din zona balcanica deoarece sotia solistului Matthias Kupka, care este insarcinata, ar putea sa nasca mai repede decat s-a crezut initial.

"Dragi Fani,

Solistul nostru Matthias a primit de curand veste de la medicii sotiei sale ca fiica sa ar putea sa vina pe lume mai repede decat s-a crezut initial. Astfel, este posibil ca data nasterii sa coincida cu spectacolele noastre programate.

Luam in serios angajamentele noastre dar trebuie sa acordam o importanta mai mare problemelor de familie. Asadar, regretam sa va informam ca va trebui sa anulam concertele, pentru ca Matthias sa fie alaturi de familia sa.

Ne cerem scuze si sper sa intelegeti aceasta situatie!

Toate cele bune,

Emergency Gate"

Asadar, formatia germana nu va mai sustine recitalul din cadrul Maximum Rock Festival. Cu toate acestea, organizatorii au luat legatura cu restul formatiilor, care s-au grabit sa confirme ca nu va exista nicio modificare in programul lor de turneu.

Mai mult, headlinerii celei de-a doua seri au fost de acord sa sustina recitaluri prelungite, spre bucuria fanilor care vor avea parte de o prestatie mai lunga de la Dark Tranquillity si Unleashed.

Astfel, programul Maximum Rock Festival 2014 nu va suferi modificari iar totul va decurge conform planului. Este important sa scoatem in evidenta, inca o data, faptul ca organizatorii nu au fost in niciun fel implicati in decizia trupei Emergency Gate de a anula show-urile balcanice.

In momentul de fata, programul evenimentului arata in urmatorul fel:

24 octombrie 2014 25 octombrie 2014 18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Evergrey 17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Emergency Gate
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity


Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.

http://youtu.be/v6P5osDL_VE

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.


Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19, 5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21, 5 euro iar abonamentul 125 le / 28, 5 euro
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28, 5 euro - in limita stocului disponibil) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro)

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!
Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: https://www.facebook.com/pages/Maximum-Rock-Festival/132903160204572

Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total FM!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top