Noutăți și comunicate

Darkened Nocturn Slaughtercult, Morbid Carnage, Tyrant Goatgaldrakona si Void Moon confirmate la Old Grave Fest 2015

1 aprilie 2015
Darkened Nocturn Slaughtercult, Morbid Carnage, Tyrant Goatgaldrakona si Void Moon confirmate la Old Grave Fest 2015
Romanian Thrash Metal Club are onoarea de a anunta inca patru formatii pentru ediția de anul acesta a Old Grave Fest. Club Fabrica va gazdui o forta a black metalului tradițional, underground, Darkened Nocturn Slaughtercult (Germania), thrasherii maghiari Mörbid Carnage, împreuna cu death metalul celor de la Tyrant Goatgaldrakona, și doomul suedezilor Void Moon.



Timp de aproape două decenii, Darkened Nocturn Slaughtercult nu au parasit calea black metal-ului pur, lipsit de compromisuri. Acest lucru este la fel de evident în timp ce ascultați ultimul din cele 5 albume full-length, Necrovision, lansat in 2013, de War Anthem Records, asa cum apare si din materialele lor timpurii. Vocea ragusita a lui Onielar este una dintre cele mai recognoscibile din metalul extrem si se potriveste perfect cu abordarea directa a riffurilor. Nu exista scurtaturi facile în black metal si fiecare piesa Slaughtercult va va duce la viteze ametitoare si inapoi, in cadrul unuia din cele mai intense recitaluri ale festivalului.



Mörbid Carnage revine in Bucuresti, dupa doi ani, iar în timp ce radacinile de thrash metal sunt la fel de prezente ca intotdeauna, in ultimul lor Ep, The Golden Sin, se pot auzi unele influente de death metal. Cu doua albume full length excelente deja la activ, Merciless Conquest (2012) si Night Assassins (2010), Mörbid Carnage sunt o trupa importanta a noului val de thrash metal si showul lor nu trebuie ratat.



O surpriza foarte placuta pentru fanii death metal va fi Tyrant Goatgaldrakona, o formatie pe care nu au ocazia de a o vedea live in fiecare zi. Lp-ul lor de debut, Horns in the Dark, a fost intampinat cu recenzii foarte bune de oricine care stie ce inseamna death metal-ul old school si aceasta este o ocazie rara de a ii vedea pe scena. Abordarea intensa, distructiva a genului abordat va aduce si mai multa culoare unui afis deja excelent.



Daca anul trecut s-au bucurat de spectacolul Old Grave Fest din audienta, anul acesta suedezii de la Void Moon vor urca pe scena de festival, pentru a ne aduce solemnitatea si melancolia doomului epic. Formati in 2009, Void Moon au lansat in 2012 un album de debut solid, "On the Blackest of Nights", compus sub semnul influentelor clasice Solitude Aeturnus/Candlemass si bine primit in recenziile de profil.

In acest moment, lineup-ul arata in felul urmator: Deströyer 666 (Australia), Dead Congregation (Grecia), Darkened Nocturn Slaughtercult (Germania), Obliteration (Norvegia), Nekromantheon (Norvegia), Violentor (Italia), Mörbid Carnage (Ungaria), Tyrant Goatgaldrakona (Ungaria), Turbocharged (Suedia), Pyre (Rusia), Void Moon (Suedia) si Slaughtbbath (Chile).
Alte trupe vor fi anuntate in curand!
Old Grave Fest (Romanian Thrash Metal Fest Iv) se va desfasura in Club Fabrica (Bucuresti) intre 9 - 10 octombrie 2015. Abonamentele puse in vanzare la pretul promotional de 90 lei sunt aproape epuizate, cele ramase sunt disponibile online pe http://www.rtmc.ro/tickets/ si pe http://www.iabilet.ro. Ele pot fi de asemenea cumparate in format fizic in magazinele Uman, Muzica si Perfect Tour, in Private Hell bar (Bucuresti, str. Soarelui nr. 5), in Perdido Station (Craiova, str. Petre Carp nr. 27) sau prin Titus Constantinescu (Bucuresti).



Old Grave Fest 2015 editia a 4a, organizat de Romanian Thrash Metal Club, este singurul festival de metal din Romania creat de o asociatie a fanilor, pentru fani.

Darkened Nocturn Slaughtercult
https://www.facebook.com/Slaughtercult
https://www.youtube.com/watch?v=WgX1LpbL6jI

Mörbid Carnage
https://www.facebook.com/morbidcarnageofficial
https://www.youtube.com/watch?v=USW58zjC6LU

Tyrant Goatgaldrakona
https://www.facebook.com/tyrantgoatgaldrakona
https://www.youtube.com/watch?v=f8bqfMnsZUg

Void Moon
https://www.facebook.com/VoidMoonMetal
https://www.youtube.com/watch?v=8fadVLy1hwo


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top