Noutăți și comunicate

De ieri, fanii Placebo pot intra in posesia biletelor de acces general

10 mai 2017
De ieri, fanii Placebo pot intra in posesia biletelor de acces general
Miercuri, 28 iunie 2017, celebra trupa Placebo va aniversa 20 de ani de activitate printr-un concert la București la Arenele Romane.



De ieri, fanii care își doresc să ia parte la un eveniment care se anunță a fi unic în istoria trupei Placebo și care vor să cânte la unison cu Brian Molko piese auzite rareori în concerte, au la dispoziție bilete de acces general la același preț de până acum,

Placebo, una dintre cele mai apreciate și influente formații ale ultimelor decenii, a ales să celebreze 20 de ani de carieră printr-un concert special în România. Astfel, pe 28 iunie, la Arenele Romane, publicul îi va însoți pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă parcurgând 20 de ani, 7 albume de studio incluse în top 20 și zeci de amintiri și stări de spirit inspirate de ritmurile captivante și de versurile intrigante ale unor piese ca “Pure Morning”, “The Bitter End”, “Every me and Every You” sau “Teenage Angst”.

Concertul de la Arenele Romane este, fără îndoială, un must-see pentru toți cei care, la un moment dat, s-au intersectat cu universul creat de Placebo.
Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro la prețul de 190 de lei după cum urmează

Pre-sale “The Better Friend” – SOLD OUT
Pre-sale “A Friend Indeed” – SOLD OUT
Acces general – disponibile acum

În ziua concertului, prețul unui bilet va fi de 220 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top