Noutăți și comunicate

De la fotograf la fotograf, de la om la om – un tablou pentru o viata! - Expozitie foto caritabila - Catalin Ilnitchi #Colectiv

25 noiembrie 2015
De la fotograf la fotograf, de la om la om – un tablou pentru o viata! - Expozitie foto caritabila - Catalin Ilnitchi #Colectiv
Pentru că fotografia înseamnă emoție, trăiri, VIAȚĂ, ne unim forțele, noi - fotografi profesioniști și amatori - și voi - iubitori de fotografie – pentru ca împreună să dăruim pentru VIAȚĂ - viața unuia dintre noi, Cătălin Ilnițchi, fotograf de concert pasionat și prieten de nădejde, pe care dragostea pentru fotografie și muzică l-a împins în clubul "ª#‎Colectiv"¬ în noaptea tragediei.

-



Cum?
Noi îi dăruim fotografiile noastre, iar voi LIKE-uiți, SHARE-uiți și CUMPÄ‚RÈšI tabloul preferat - o fotografie care va sta mărturie puterii voastre de a schimba în bine viața unui om.



Ce primesti?
Un tablou cu dimensiunile 38 x 48 cm, cu rama alba si protectie geam – Ikea gama Viserium, dimensiunea pozei fiind A4. Puteti alege orice poza de pe pagina, chiar daca aceasta a mai fost comandata.



Cat costa ?
Un tablou = 130 lei. Din aceasta suma, se scad costurile de productie, diferenta fiind in totalitate donata catre familia lui Catalin.

Plata se face in contul: RO58INGB000099995491037, titular cont: Burlacu Aurelian Catalin (la detalii plata puteti trece codul tabloului comandat).



Cum comand?
Prin mesaj pe Facebook sau pe adresa de mail cata.burlacu@yahoo.com.



Cum primesc tabloul?
Tabloul este livrat GRATUIT, prin amabilitatea Cargus, in toata tara.


Sursa : https://www.facebook.com/expo.caritabila.colectiv.ic/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top