Let's Rock
Inapoi

Deep Purple - The Long Goodbye la Romexpo


13 Mai 2017

Deep Purple - The Long Goodbye la Romexpo


Sâmbătă, 13 mai 2017, Events vă invită la concertul trupei Deep Purple, în parcarea A de la Romexpo. Concertul face parte din turneul The Long Goodbye pentru promovarea noului album inFinite.Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock. Recent introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, trupa își promovează cu acest turneu apariția noului album inFinite, produs de earMusic. Primul single de pe disc a fost lansat pe 20 ianuarie.

Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse și Don Airey continuă să cânte hard-rock. Nuanțele și texturile noilor creații sunt inovatoare. La o privire de ansamblu, este una dintre cele mai valoroase producții ale muzicii rock.

În ultimul timp, trupa a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuți pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albume de succes precum In Rock (1970), Machine Head (1972), Made In Japan (1973) și melodia Smoke On The Water au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete și albume.

https://www.youtube.com/watch?v=zUwEIt9ez7M
Deep Purple - The Long Goodbye la Romexpo Concert, Festival, EvenimentRomexpoArticolul următor » « Articolul precedent

... deep purple, events, romexpo

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
Evenimente și noutăți de azi
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google