Noutăți și comunicate

Doar 150 de bilete ramase la golden circle pentru Pumpkins United, turneul de reuniune al trupei Helloween

16 mai 2017
Doar 150 de bilete ramase la golden circle pentru Pumpkins United, turneul de reuniune al trupei Helloween
Jumătate din cele 300 de bilete puse în vânzare pentru reprezentația din București de pe 15 decembrie 2017 a turneului Pumpkins United, a celebrei trupe de speed metal HELLOWEEN, au fost deja cumpărate. Nu rata ocazia să îi ai cât mai aproape pe membrii formației, numărul de bilete la categoria Golden este limitat!

În această toamnă, la cerința publicului, trupa Helloween pornește în turneu cu compoziția originală a formației. Kai Hansen, Michael Weikath și Sascha Gerstner vor încânta publicul la chitară și backing vocal, Michael Kiske își va relua rolul de solist alături de Andi Deris, Daniel Löble va ține ritmul la tobe și Markus Grosskopf va cânta la bass.

Turneul Pumpkins United va ajunge în România, la Romexpo, în 15 decembrie 2017, unde pe parcursul a peste 2 ore, Helloween va purta publicul prin toată istoria sa, interpretând hiturile care i-au făcut celebri de-a lungul a peste trei decenii.

De la începuturile sale, Helloween a lansat cincisprezece albume de studio, trei albume live, trei EP-uri, și douăzeci și șapte de single-uri, și a vândut mai mult de opt milioane de discuri în toată lumea. Au câștigat paisprezece discuri de aur și șase discuri de platină. Timp de peste 30 de ani, Helloween au încântat publicul iubitor de rock, cu ritmuri de chitară hipnotizante și cântece memorabile. Concertul reprezintă un show ce nu trebuie ratat, membrii formației menționând faptul că un turneu de asemenea anvergură nu va mai fi realizat de către aceștia pe viitor.



Biletele sunt disponibile online exclusiv în rețeaua Bilete.ro și în format fizic în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos, începând cu 10.04.2017 și au următoarele prețuri:

- 150 RON – Normal Circle

- 250 RON - Golden Circle (! doar 150 de bilete rămase!)

https://www.youtube.com/watch?v=Zg9ZOyDfYIA



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top