Noutăți și comunicate

Doar cateva zile ne mai despart de Tuborg GreenFest powered by Rock The City

26 iunie 2012
Doar cateva zile ne mai despart de Tuborg GreenFest powered by Rock The City
Va reamintim ca in perioada 29 iunie - 1 iulie 2012, Romexpo va gazdui festivalul Tuborg GreenFest powered by Rock The City. Organizatorii festivalului au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cel mai așteptat eveniment rock al anului. Astăzi a început amenajarea spațiului de festival, inclusiv a scenei pe care vor urca trupe precum Guns N' Roses, Machine Head, Evanescence, Godsmack, The Cult, Lacuna Coil, Heaven Shall Burn sau Celelalte Cuvinte.

Până în momentul în care muzica și Tuborg - marca de bere cea mai implicată în muzică din România - vor avea prioritate în spațiul festivalului, terenul va fi ocupat de nu mai puțin de 20 de camioane cu echipamente (dintre care opt ale trupei Guns N' Roses), precum și de o echipă de peste 200 de tehnicieni. Ei vor asambla scena, vor monta sistemele de sonorizare și lumini, precum și efectele pirotehnice.

Scena folosită pe durata celor trei zile de festival este una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume și cu siguranță cea mai mare existentă în România. Ea măsoară 18 metri în înălțime, 25 de metri în lățime și are o adâncime de 22 de metri. Construcția sa va dura trei zile și se va termina cu doar câteva ore înainte de începerea concertelor.

Sistemul de sonorizare implică folosirea a peste o sută de difuzoare de mare putere, care vor zgudui Romexpo în cele trei zile de festival, cu o putere combinată de peste 200.000 de wați. Instalațiile de lumini vor fi dispuse în mai multe configurații, în funcție de cerințele fiecărei trupe din festival. Instalarea sistemelor de sonorizare și lumini va consuma peste zece kilometri de cabluri.

Din arsenalul Tuborg GreenFest powered by Rock The City nu vor lipsi efectele pirotehnice spectaculoase. Spectacolul trupei Guns N' Roses va fi cel mai spectaculos din acest punct de vedere.

Securitatea festivalului va fi asigurată de 400 de agenți de pază experimentați în gestionarea evenimentelor de mare anvergură. Ei vor asigura perimetrul festivalului încă de astăzi și până la demontarea ultimelor echipamente.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artiști și trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce și în România o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experiența unică și Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Conceptul Tuborg GreenFest, implementat în ultimii ani și în România, a dat naștere unora dintre cele mai puternice spectacole internaționale. Până în prezent, Tuborg GreenFest a oferit iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În anii trecuți, Tuborg GreenFest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Biletele pentru Tuborg GreenFest  powered by Rock The City sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe http://www.eventim.ro.

Informații suplimentare legate de festival puteți găsi și pe pagina noastră de Facebook, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top