Noutăți și comunicate

“Doar o Amintire” – al treilea videoclip marca DESANT

11 noiembrie 2013
“Doar o Amintire” – al treilea videoclip marca DESANT
La exact un an după momentul lansării albumului "Joc de Noroc", formația timișoreană DESANT, lansează cel de-al treilea videoclip la piesa "Doar o Amintire", piesă inclusă deasemenea pe albumul de debut al formației.

http://www.youtube.com/watch?v=cYqViNU-p-g&feature=c4-overview&list=UU60Sc4FomY8otO-Igy54egw 

"Sunt aproximativ doi ani și jumătate de când existăm ca formație, timp în care am lansat un album intitulat "Joc de Noroc" ce conține 14 piese, 2 videoclipuri și un single - "Cântec de Iarnă". Noi ne-am obișnuit publicul cu o cadență și trebuie să ne ținem de ea, de aceea acum, fix la un an de la lansarea primului nostru album, le aducem în atenție cel de-al treilea videoclip, la una dintre cele mai îndrăgite piese ale noastre. Spun îndrăgită pentru că la scenă publicul o cântă mereu alături de noi și am avut plăcuta surpriză să fie difuzată în playlist-urile posturilor naționale de radio.

Be Rock with Desant! Nu ne oprim aici !", a declarat Alin Achim basistul formației.

Clipul "Doar o Amintire" a fost realizat la Porsche Timișoara și poartă semnătura regizorului timișorean Marius Danci la fel ca și "Zbor", clip ce a fost filmat la Aeroportul Utilitar Timișoara și "Joc de Noroc" pentru care filmările s-au realizat la Teatru Național din Timișoara.

DESANT a fost înființată la sfârșitul lui 2010, la Timișoara și are în componența pe Alex Anka (voce), Tibi Săulescu (chitara), Mihai "Mtz" Neagoe - (clape), Alin Achim (bass) și Mihai Dobrescu (tobe).

Lansarea oficială a formației a avut loc în data de 21 septembrie 2012, la Arenele Romane în București, după ce în luna iunie a aceluiași an, DESANT a concertat în deschiderea formațiilor de prestigiu Europe și Manowar.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top