Noutăți și comunicate

Donatii directe pentru Liviu

9 noiembrie 2015
Donatii directe pentru Liviu
Dragi prieteni. Cu inima grea va anuntam ca Liviu a plecat spre ceruri. Draga Liviu, suntem onorati ca am putut fi prietenii tai! Ne vom gandi intotdeauna la tine! Rest in peace, lumina buna si nu te vom uita niciodata! Sincere condoleante familiei!


Liviu
este colegul si prietenul nostru! Pasiunea sa pentru fotografia de concert si muzica live este nemarginita si ne incanta mereu privirile cu galerii foto deseobite. Liviu tocmai isi cumparase echipament foto nou si era in prima linie de fotografi in seara dezastrului de la clubul Colectiv.

Liviu are nevoie de ajutorul nostru! In acest moment se lupta pentru viata lui, fiind internat la sectia de terapie intensiva a unui spital din Bucuresti. Ne rugam cu totii sa depaseasca aceste clipe dificile si sa faca primi pasi spre un proces lung si costisitor de recuperare in urma arsurilor de gradul 2 si 3 suferite in incendiul de la clubul Colectiv.

Conturile in care puteti dona bani pentru Liviu Zaharescu sunt:
RO05 BTRL RONCRT 0326746201 - donatii in RON
RO52 BTRL EURCRT 0326746201 - donatii in EUR
deschis la Banca Transilvania.
SWIFT: BTRLRO22
Titular cont: Zaharescu Gratiela-Emilia (mama lui Liviu)

Va asiguram ca informatiile sunt verificate personal si ca donatiile voastre vor ajunge direct la familia lui, care se afla alaturi de Liviu!

Puteti distribui aceasta stire pe retelele sociale ca sa ajunga la cat mai multa lume!

Multumim din suflet. Orice ajutor conteaza!



NU TE VOM UITA NICIODATA !!!
(1) Donatii_directe_pentru_Liviu_r32T1b7nj.jpg



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top