Noutăți și comunicate

Doua concerte KWOON la Timisoara in Club Daos si Bucuresti in Club Control

28 - 29 octombrie 2013
Doua concerte KWOON la Timisoara in Club Daos si Bucuresti in Club Control
Pentru a 3-a oara in Romania, francezii de la KWOON (http://www.kwoon-music.com) vor sustine 2 concerte relativ identice, unul la Timisoara (28 octombrie 2013, Club Daos) si celalalt la Bucuresti (29 octombrie 2013, Club Control).

Acesta este primul lor turneu de calibru mare, urmand sa cante in peste 10 tari, cca 20 de concerte consecutive. Desi geografic Romania nu prezinta un avantaj pentru concertele de turneu ale trupelor de nisa, francezii au insistat sa cante in Romania, pentru ca cele 2 concerte sustinute pana acum aici le-au ramas in minte ca fiind printr...
e cele mai dragi, datorita publicului prietenos. Ne vor incanta cu multe piese Melancholic Post-Rock cunoscute, dar au pregatite si cateva secvente noi, pe care le vor dezvalui in premiera in acest turneu. Muzicienii s-ar bucura ca la cele 2 concerte sa vina cat mai multa lume, mai ales ca ei au renuntat la orice fel de onorariu pentru Romania, doar sa-si acopere cheltuielile logistice. DonisArt s-a oferit sa-i sprijine, alegand un pret simbolic al biletului, de 20 lei, pret care ar trebui sa nu fie un obstacol prea mare pentru cei ce doresc sa vada la lucru o trupa cu adevarat spectaculoasa live! Biletele vor putea fi achizitionate doar in serile concertelor, de la intrarile in locatii.

Concertele estimam sa inceapa in jurul orei 21:00, accesul in locatie fiind permis cu jumatate de ora inainte. Va multumim anticipat pentru sustinere si va asteptam.
 
http://www.youtube.com/watch?v=xTysF1E4Ft0

 
Sursa : DonisArt
https://www.facebook.com/darkbombasticevening http://www.kogaionon.com http://www.darkbombasticevening.com


Evenimente recomandate

Top