Noutăți și comunicate

Eleven lanseaza un nou single insotit de videoclip

26 iulie 2016
Eleven lanseaza un nou single insotit de videoclip
Trupa bucuresteana Eleven lanseaza cel de-al treilea single de pe viitorul lor album. Piesa se numeste „Lies” si beneficiază de un lyric video.



Daniel Avram, solistul Eleven, spune despre Lies ca e” prima piesa ELEVEN scrisa vreodata. Un cantec despre teama, de fapt. Pentru ca minciuna apare atunci cand ti-e frica de cineva sau ceva, persoane, situatii. De consecintele adevarului, de disconfortul oglizii care nu poate minti, care te arata asa cum esti. Nu stiu de ce in minciuna se traieste mai usor, de ce mint si, mai ales, se mint oamenii atat de mult si chiar rafinat, sofisticat. Si este frustrant si obositor sa stai alaturi, cu bratele deschise, dar neputincios, sa sesizezi derapajele si fatarnicia si sa nu poti ajuta. Pentru ca, oricat ar vorbi oglinda, foarte putini reusesc sa se priveasca goi in ea. Si atunci, precum Nichita, te apropii de pietre si taci. Sunt rani care nu se vindeca, cuvinte care nu mai pot fi luate inapoi. Nu sunt vreun intelept. Toate astea mi se aplica si mie. De altfel, asa le-am si descoperit.”

ELEVEN-Lies (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=tKuiGa3z-TE

Formatia Eleven se afla la cea de-a treia lansare de single cu doua piese ”Cradle Song” si ”Go Away”, prezentate deja publicului. Cuvantul de ordine in trupa este starea de bine. Totul a plecat de la chimia excelenta dintre membrii trupei, ajunsi prieteni buni si in afara salii de repetitie, legandu-i o multime de zile si nopti petrecute la bere, povesti si bancuri. In 2012, Mugur (chitara) a inceput repetitiile cu doua proiecte de blues, cooptandu-l intr-unul din ele si pe Dani (voce), prieten din timpul liceului. Dupa niste luni de repetitie in doi oameni, grupul s-a completat prin sosirea lui Dorin la chitara si a lui Radu Moldovan (de la Robin and The Backstabbers) la tobe.

Eleven sunt:
- Dani Avram (voce)
- Mugur Iliescu (chitara)
- Dorin Stan (chitară)
- Radu Moldovan (tobe)

http://fb.com/trupa.eleven


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top