Let's Rock
Inapoi

Eveniment caritabil: Colectiv - Noua ne pasa


30 Octombrie 2016

Eveniment caritabil: Colectiv - Noua ne pasa


Pe 30 octombrie 2015, lumea rock-ului din România a primit o lovitură grea. Una dintre cele mai promitătoare trupe ale noului val, Goodbye to Gravity, a pierdut patru din cei cinci membri în timpul concertului de lansare a celui de-al doilea material discografic, "Mantras of War".

Alături de ei, fotografi de concerte, graficieni, ziariști, dintre care unii scriau despre muzica rock incă din anii 1990, sunetiști, prieteni și fani, nelipsiți de la concerte, care prin devotamentul lor au menținut vie pasiunea pentru acest gen muzical.

Toți acești oameni, fiecare în felul lui, au contribuit la menținerea unei scene a cărei activitate a fost prilej de mângâiere și bucurie pentru mulți dintre noi. În urma lor au rămas un ocean de tristețe și familii îndurerate, multe dintre ele lipsite de posibilități financiare. Și să nu-i uităm pe răniți. În afară de cei 64 de tineri, plecați mult prea devreme dintre noi, peste 160 de alți răniți se zbat cu probleme fizice și psihice greu de depășit.

La un an de la tragedie (30 octombrie 2016), o parte din răniții din Colectiv împreună cu Asociația Promusic Events vor organiza un eveniment rock CARITABIL (strângere de fonduri), la Arenele Romane din București (capacitate 1500 persoane). Banii strânși vor fi direcționați către victimele care încă au nevoie de tratament.

În acest eveniment sunt incluse atât formații tinere precum Days Of Confusion, Up To Eleven, 9.7 Richter, ai căror membri au fost răniți în accident, cât și artiști consacrați printre care se numara Holograf, Vama si Nicu Covaci.
Alte formații vor fi anunțate curând.

(1) Eveniment_caritabil_Colectiv__vU1NGLvdX.pngPe lângă concerte și licitații, #FIND_US, va veni cu o selecție de printuri (forex colantat, 50x70cm) cu trupa Goodbye to Gravity. Acestea vor putea fi achiziționate direct de la eveniment la pretul fix de 200 lei, iar fondurile strânse de asociație de pe aceste printuri vor merge către colegii fotografi care se află în procesul de recuperare.

Intrarea se face pe baza de donatie (60 lei sau 100 lei), în functie de posibilitățile fiecaruia. Biletele pot fi cumpărate de pe http://www.AmBilet.ro, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) și http://www.iabilet.roContact: info@promusicevents.ro
Eveniment caritabil: Colectiv - Noua ne pasa Concert, Festival, EvenimentArenele RomaneArticolul următor » « Articolul precedent

... #find_us, arenele romane, colectiv

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
« Februarie 2018 »
DuLuMaMiJoViSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
25 Februarie 2018
Evenimente și noutăți de azi
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google