Noutăți și comunicate

Even’thor recruteaza

6 martie 2013
Even’thor recruteaza
Come to the Dark Side, We Have the Events!

Hipsteraș, rockaraș sau băiețaș? Romanticoasă sau pisicoasă? Asculți DnB sau poate pop? Îți place jazzul sau doar hip-hopul?

Te interesează mafia, masonii sau poate vrei doar să știi cam care e treaba cu artiștii și concertele? Ei bine, de primele două n-avem habar, dar îți putem spune totul despre  producția de evenimente.

Dacă profesorii și părinții te întreabă ce planuri ai în carieră și tu nu știi încă nici cum o să iei restanța aia de anul trecut, dar ești sigur că vrei toate concertele cool, take a break! This is your time! Alătură-te echipei Even`thor!

Vei avea șansa să lucrezi cu oameni cu experiență în producția de evenimente, să mergi la concertele artiștilor preferați, să-i cunoști și poate chiar să lucrezi alături de ei, să câștigi experiența reală într-un domeniu în continuă dezvoltare. Mai mult, înveți cum să te descurci și să lucrezi sub presiune și, din experiență îți spunem că o să ai parte de amintiri si prieteni. "It's going to be legendary"

Ce  e de făcut? Completezi acest formular de înscriere. https://docs.google.com/forms/d/1XG0L6U-vj1hRitw1-aId28HtaqOoRqAV-5bFe5el1sU/viewform   

Noi îți vom trimite un mail în care te programăm la interviu. Nu te vom întreba unde te vezi peste 5 ani. Åžtim că nici tu nu știi asta încă. Dar ne vom cunoaște mai bine și îți vom da toate detaliile despre echipa Even'thor și despre ceea ce presupune voluntariatul la concerte.

Remember, even Thor goes to Even'thor!

Take a look at http://www.facebook.com/Even.thor?ref=hl


Recruitment promo:


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top