Noutăți și comunicate

Expozitia de fotografie de concert #FIND_US – Best of 2017

23 - 28 februarie 2018
Expozitia de fotografie de concert #FIND_US – Best of 2017
Cei de la Asociația Fotografilor de Concert – #FIND_US continuă tradiția expozițiilor retrospective și vă invită, în perioada 23-28 Februarie 2018, la expoziția de fotografie de concert #FIND_US – Best of 2017.

Intrarea este libera.
RSPV: https://www.facebook.com/events/188226138599091/

Expoziția va fi găzduită de Gallery Cafe (Str. Leonida 9-11), unul dintre cei mai buni prieteni ai comunității de artiști vizuali din România. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 23 Februarie 2018 începând cu ora 20:00, însă va încurajăm să reveniți la Gallery Cafe și în cursul zilelor următoare, spre a vă bucura cât mai mult de imaginile alese cu grijă de membrii FIND_US.

Fotografiile sunt semnate de Anca Dumitrescu, Andrada Mihăilescu, Andy Biro, Cătălin Ilnițchi, Cezar Cazan, Ciprian Vlăduț, Florin Matincă, Gabriel Isac, Miluță Flueraș, Paul Voicu și Ștefan Tivodar.

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAVC) este un creator și agregator de oportunități pentru oamenii creativi din domeniul artelor vizuale, literaturii și artelor interpretative. Gallery Cafe este un loc perfect pentru a savura o cafea, un loc în care te poți lăsa inspirat de lucrările expuse.

Expoziția își propune să strângă fonduri din donații si licitații ale lucrărilor expuse, fondurile strânse urmând a fi donate către Flavia Lupu, pentru a o ajuta în procesul de recuperare.

În curând se va anunța programul expoziției, dar și câteva evenimente surpriză!

Puteti afla mai multe despre Asociatia #FIND_US vizitand pagina lor de facebook ( https://www.facebook.com/afcro/ ), sau site-ul oficial http://www.find-us.ro.



Evenimente recomandate

Top