Noutăți și comunicate

Festivalul Metalhead Meeting 2016

3 - 5 iunie 2016
Festivalul Metalhead Meeting 2016
In perioada 3 si 5 iunie 2016, Metalhead va invita la a cincea editie a festivalului Metalhead Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17:00 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal printre care Exploited, Kreator, Eluveitie, Last Hope, Beheaded, Rotting Christ, Dragonforce, Delain si multi altii!



Abonamentele de trei zile au preturi speciale de 140 de lei Acces General si 170 de lei Golden Circle pana pe 15 aprilie apoi preturile devin 150 de lei respectiv 190 de lei ! Acestea pot fi gasite in retelele iabilet, eventim, myticket, bilete.ro si online pe iabilet.ro!

Nu scapati ultimele abonamente Golden Circle (in fata scenei) si nici pachetele aniversare 5th edition prin care cumparati 5 abonamente la pret de 4 si veniti cu prietenii la festival ! Toate disponibile pe iabilet.ro.

Recent, trupa de hardcore din Bulgaria, LAST HOPE s-a alaturat ca headliner punkistilor britanici de la EXPLOITED, elvetienilor de la ELUVEITIE, thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal, DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal DELAIN, maltezilor de la BEHEADED si grecilor de la ROTTING CHRIST.

Tot recent, lineup-ul festivalului s-a imbogatit si cu nume precum Mantar (Germania), Dirty Shirt (RO), Khadaver (SVK), Spartan (NL), Other Eyes Wise (UK), Fear of Domination (FIN), Winter’s Verge (CY), Bleeding Utopia (SWE), Lightless Moor (IT), Mechanical God Creation (IT), Tears of Martyr (SP) si The Colony (UK), Infernal Tenebra (Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia (Bulgaria) si Akral Necrosis (Romania).

Multe alte trupe vor fi anuntate in curand!
12 ore de muzica live pe zi, zi de zi, la cel mai titrat fetstival de metale din Romania!

DESPRE METALHEAD MEETING
Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting. Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

ABONAMENTE
Abonamentele costa vor costa 140 respectiv 170 de lei in prima perioada de presale, pana pe 15 aprilie, respectiv 150 si 190 pana pe 15 mai si 160 si 200 dupa 15 mai si in perioada festivalului.

Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de peste 6500 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de spectatori in cele 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta si daca nu va reusi atunci va compensa prin calitate.

Abonamentele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”
Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol
O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts
Facebook event: http://www.facebook.com/events/1987459181392847/
http://www.metalheadmeeting.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top