Let's Rock
Inapoi

FiRMA readuce descantecele la Bucuresti cu un concert in club Expirat


21 Februarie 2018

FiRMA readuce descantecele la Bucuresti cu un concert in club Expirat


Miercuri, 21 februarie 2018, pe scena din Expirat (str Constantin Istrati nr. 1) vom avea parte de un regal muzical susținut de FiRMA, trupa icon a rock-ul alternativ românesc și invitata lor specială, Lucia. Biletele la concert sunt disponibile în presale în rețeaua http://www.iabilet.ro.

FiRMA reprezintă vocea unei generații care a tins întotdeauna către mai mult. Au șters granițe, au dărâmat ziduri, au rămas în memoria ascultătorilor prin fusion-ul de genuri abordat și amprenta vizuală aparte. Dragostea și atenția pe care au depus-o în muzica lor le-a adus printre altele și o nominalizare la premiile MTV - New Sounds of Europe, urcând pe scena MTV Europe Music Awards alături de artiști precum Foo Fighters sau Depeche Mode. După o pauză discografică și concertistică, FiRMA a revenit cu dublul album „Descântece” și o serie de videoclipuri speciale. Î

n 2016 a fost invitată să cânte în deschiderea celor de la Muse pentru ca in 2017 să realizeze coloana sonoră a spectacolului hibrid de teatru „Deșteptarea Primăverii” (Teatrul Mic), pe muzica și versurile originale compuse de singer/songwriter-ul trupei, Daniel Rocca.


FiRMA – Tot ce va fi (official video)
https://youtu.be/wkkWN3gm6pg

https://www.facebook.com/TrupaFirma
https://soundcloud.com/TrupaFirma

Lucia și-a început cariera în 2012 cu un hit la care nu se aștepta nimeni, cu atât mai puțin ea – „Silence” a strâns 25 de milioane de vizualizări aducându-i legiuni de fani din toată lumea, din Brazilia și Turcia până în Filipine. Debutând live pe o scenă doar a ei la ediția Summer Well din același an, Lucia a continuat să-și șlefuiască muzica single după single, până la lansarea albumului de debut din 2015. Cu concerte în care își dezvoltă sound-ul indie/pop alături de un full band și cvartetul de coarde Muse Quartet, Lucia pregătește acum piese pentru un al doilea album.

Lucia – Strong (official video)
https://youtu.be/w-SAlfPquyw

http://fb.com/LuciaMariaOfficial

„Suntem nerăbdători să concertăm din nou in București. Suntem fani ai vocilor feminine din alternativ și ne-am dori să fie cât mai auzite. Lucia este una dintre cele mai relevante artiste alternative ale momentului și va urca pe scenă alături de noi pe 21 februarie. Vă îmbrățișăm!” – Daniel Rocca

Biletele pentru concertul FiRMA și Lucia de pe 21 februarie din Club Expirat (str. Constantin Istrati nr. 1, București), sunt disponibile pentru pre-vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro.

Event Facebook: https://fb.com/events/172576696685267/
FiRMA readuce descantecele la Bucuresti cu un concert in club Expirat Concert, Festival, EvenimentClub ExpiratArticolul următor » « Articolul precedent

... club expirat, firma, lucia

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
« Februarie 2018 »
DuLuMaMiJoViSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
24 Februarie 2018
Evenimente și noutăți de azi
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google