Noutăți și comunicate

FiRMA si EYEDROPS - doua formatii romanesti confirmate la ROCK THE CITY

26 iulie 2016
FiRMA si EYEDROPS - doua formatii romanesti confirmate la ROCK THE CITY
A șaptea ediție a festivalului Rock The City propune, pe lângă numele consacrate - MUSE și IRON MAIDEN, două formații românești – FiRMA și EYEDROPS.



Ambele vor urca pe scenă în data de 29 iulie 2016, iar primii vor fi cei de la EYEDROPS, un grup bucureștean adept al curentului alternative-indie rock.

Grupul a pornit la drum în 2012 și s-a remarcat până acum prin piesele ‘Prezent’ și ‘Bicicleta’, cele doua single-uri avand si videoclipuri foarte vizionate in new media. Este considerat un grup de perspectivă în zona indie, iar în toamnă va lansa albumul de debut.

In versurile pieselor sale, Eyedrops abordeaza teme sociale si spirituale, obsesia libertatii si a prezentului.

(2) FiRMA_si_EYEDROPS_-_doua_forma_8WYBLf9Fn.png



A doua formație care va concerta pe data de 29 iulie 2016 este FiRMA, un nume deja consacrat în zona rockului alternativ. FiRMA a debutat in anul 2001 și pana acum a produs trei albume de studio, dar și o serie de videoclipuri intens difuzate pe canalale muzicale din România.

Despre calitatea muzicii FiRMA toată lumea a avut încă de la început numai cuvinte de laudă, iar latura live a fost și ea apreciată în unanimitate. Grupul a fost nominalizat la premiile muzicale MTV Romanian Music Awards in anul 2005, cat si la MTV Europe Music Awards, mai intai in 2004 si apoi in 2007 la sectiunea ”New Sounds of Europe”, cand i-au devansat pe Klaxons si Sunrise Avenue.

Single-ul "Doua Suflete", un extras de pe cel mai nou album ”Descântece – Vol.1`(2014)”, a intrat instant in heavy rotation la posturile de radio nationale. Videoclipul său, ce creează o atmosferă și un cadru vizual perfect pentru o poveste de dragoste și un descântec al regăsirii de sine prin sufletul pereche, a starnit admiratia unui public numeros si foarte variat.

(3) FiRMA_si_EYEDROPS_-_doua_forma_ZUdTeydA1V.png



In prima zi a festivalului Rock the City, alaturi de Eyedrops si FiRMA, va mai urca pe scena inainte de Muse si grupul olandez Birth of Joy. Concertul formatiei Iron Maiden va fi deschis de trupa The Raven Age.

Publicul român are experiența concertelor mari și înțelege că există un set de reguli internaționale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranței și a confortului tuturor participanților.

Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.

În caz de ploaie, vă rugăm să folosiți pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu este permis. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente.

La intrarea in locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziționate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta locației.



Porțile se deschid in data de 29 iulie 2016 la ora 15:30 si in data de 30 iulie 2016 la ora 17:00. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.


Intrarea publicului se va face pe cele două intrări de pe Bulevardul Libertății (dinspre Izvor și dinspre 13 Septembrie). Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Copii ce au vârsta între 7 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfașoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate.



Evenimentul este prezentat de către Marcel Avram și East European Production în colaborare cu D&D East Entertainment.

Biletele se găsesc prin rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top