Noutăți și comunicate

Fjord lanseaza albumul de debut in Question Mark

4 aprilie 2015
Fjord lanseaza albumul de debut in Question Mark
Sambata, 4 aprilie 2015, HC RO si INSRT Booking te invita de la ora 19:00 in Question Mark la concertul de lansare a albumului de debut semnat Fjord. Special Guest: Faunlet.

Support: 15 RON
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.

RVSP: https://www.facebook.com/events/357297141139470/



Fjord este o trupa instrumentala cu influente Post Rock, Post Metal si Shoegaze.
Bazandu-se preponderent pe pasaje atmosferice, muzica Fjord starneste sentimente de nostalgie ducand ascultatorul intr-o stare de introspectie si contemplare. Avand radacini adanc infipte si in muzica Metal, trupa alterneaza atmosfera cu pasaje de forta si vitalitate.

Emotionalul album "On Icy Shores" pe care trupa il va prezenta pe 4 aprilie, trebuie luat ca o poveste. Reprezinta incercarea de a-ti intoarce fata catre clipa, catre speranta, este drumul de la un taram steril catre taramul emotiilor. Toate etapele calatoriei sunt desfasurate cronologic, de la iluzia universului fara bariere, la constientizarea si impotmolirea in material. pentru ca, in final, sa ne reimprietenim cu mai vechea noastra cunostinta, speranta.

Faunlet a fost formata in octombrie 2011 in Bucuresti. Intunecata si perversa, muzica lor combina elemente de post-punk, shoegaze, gothic noise, post-rock si doom pop intr-un stil personal pe care-l numesc Dark Gaze.

In ianuarie 2014, Faunlet a lansat primul lor album numit "Fauna of the heart, Flora from beyond".

Question Mark - Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul "¦ sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.

https://www.facebook.com/questionmarklp


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top