Noutăți și comunicate

Flying Circus Pub gazduieste concertul trupelor Damage Case, Crossbone si Toxic Holocaust

12 iulie 2016
Flying Circus Pub gazduieste concertul trupelor Damage Case, Crossbone si Toxic Holocaust
Marti, 12 iulie 2016, trupele bucurestene Damage Case si Crossbone ajung la Cluj Napoca, urmand sa urce pe scena din Flying Circus Pub alaturi de americanii de la Toxic Holocaust, trupa care ajunge in premiera in cadrul turneului european in Romania.



In anul 2015, Damage Case au lansat primul single "Speeding with the dead" acompaniat de un videoclip, material realizat cu ocazia castigarii primei editii a concursului "Ce se intampla, rockere?"

Cu suport din partea prietenilor, fanilor, si a sustinatorilor undergroundului, trupa lucreaza in prezent la primul lor material discografic, care se va intitula "Rock'N'Roll Justice", album care inglobeaza 4 ani de rock'n'roll, haos, distractie, si mult exces.

https://www.facebook.com/DamageCaseBand/

https://www.youtube.com/watch?v=RjzgK7_IdCo

Infiintati in octombrie 2012, Crossbone au impartit scena cu trupe precum: Bio-Cancer, Chronoshere, Violentor si multi altii. Baietii au deja la activ 2 material pe CD si se pregatesc de primul lor videoclip.

https://www.facebook.com/crossboneband

TOXIC HOLOCAUST (SUA) revin in Europa in cadrul turneului “Euro Summer Assault 2016”, turneu care va ajunge si in Romania, mai exact, in data de 12 iulie 2016 la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub.

Biletele sunt disponibile in numar limitat in format electronic pehttp://www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), rețeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, dar si la Hard Rock Cafe Bucuresti si Beraria H la pretul de 30 lei, pret valabil pana in seara concertului, urmand ca la fata locului pretul unui bilet sa fie de 35 lei.

Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/593514737475527/.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top