Noutăți și comunicate

Friendly CityBlues Concert - Dan Andrei Aldea si Nicu Covaci, la Hard Rock Cafe

28 octombrie 2016
Friendly CityBlues Concert - Dan Andrei Aldea si Nicu Covaci, la Hard Rock Cafe
Vineri, 28 octombrie 2016, Dan Andrei Aldea și Nicu Covaci cântă blues la Hard Rock Cafe - pentru prima dată împreună în București!



Dan Andrei Aldea și Nicu Covaci – o colaborare pe care scena rock-ului românesc o așteaptă de aproape jumătate de secol, o întâlnire remarcabilă între doi artiști care au creat legende în muzica rock. Dincolo de granițele genului muzical care i-a consacrat, Dan Andrei Aldea și Nicu Covaci aduc acum în Hard Rock Cafe un eveniment inedit de blues, cu acorduri care au început, pentru fiecare dintre ei, poveștile ce ulterior s-a concretizat în Sfinx și Phoenix și au schimbat pentru totdeauna fața muzicii românești.

Concertul va avea loc vineri, 28 octombrie 2016, și poartă numele Friendly CityBlues Concert, amintind de prima colaborare blues a celor doi artiști - creată special pentru festivalul Wolfblues (Gărâna, iulie 2016). Le vor fi alături toboșarul Flavius Hosu și Dzidek Marcinkiewicz (Phoenix).

Biletele sunt disponibile pe http://www.ambilet.ro și http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.



Blues-ul este o anumită formă simplă de exprimare dar care îți dă infinite posibilități de a fi tu, personal, în ceea ce interpretezi. Asta trebuie apreciat în primul rând la blues! Cântam blues cu Moni și cu băieții în anii 60, și nu vreau să mă reîntorc neapărat la mine cel de atunci (sau la noi, cei de atunci) pentru că eram mai tineri, mai liberi, mai lipsiți de griji, ci pentru că eram mult mai uniți. Este valabil pentru mulți din rock-ul românesc... Dan Aldea este un interpret care poate provoca live cele mai intense stări emoționale, și de fapt în asta constă arta. Ne-au trebuit 40 de ani să ne întâlnim pe scenă, dar mă bucur că se întâmplă! Pe Aldea îl vezi live și te poate face să râzi, să plângi, să sari pe masă și să dansezi, îi este ușor să te ia cu el și să te ducă, pentru că el este acolo cu totul.Nicu Covaci


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top