Noutăți și comunicate

GOD The Barbarian Horde Tour 2015 „Reconquering the Past”

17 aprilie 2015
GOD The Barbarian Horde Tour 2015 „Reconquering the Past”
God The Barbarian Horde anunta datele pentru Tour 2015 "Reconquering the Past".



Iaca, cu agiutorul distinselor fețe luminate di la Consiliul Județean al Ieșilor - mulțămiri domniilor lor - putem s-agiungem iară să ni videm de-aproapile ș-anu' aista.

Carile veți pute și veți binevoi a face bună parte la sărbătorile noastre din suflet ș-ăți vre să-i cântați alăturea de noi pre strămoșii cari ne-au datu viață și nume, cu tăt dorul v-așteptăm. Multe lucruri și frumoase-avem a vă-nfățișa: cânturi noi, din popor, cu haiduci, precum ș-altfel de "Glia" dar n-or lipsi nici ălea deja dragi vouă, cum îi Greuceanul (căruia i-am dat și viață) sau cele vechi, de la-nceputuri.
http://www.youtube.com/watch?v=AaX6QfsWJiU

Ca să vă vie mai ușor, v-am așternut dedin gios tăte cele trebuincioase spre a ne regăsi cu drag și niscaiva rânduri să vă ție de cald pân-atuncea.

Iată că-i primăvară, să face luna mai, de va de la-nceputuri ca să v-aducă iară, în ropote de dobă și sunet de vioară barbarii di la God, di pe-al Moldovei plai.

Plimba-ne-vom prin țară, în cele patru zări, Și sufletele-om umple, și scenele cu fast. Iar astă preumblare-n noianul de cântări Să chiamă d-astă dată "Reconquering the Past".

God The Barbarian Horde

Official Webpage: http://www.godthehorde.ro
Facebook: http://www.facebook.com/GODtheHorde


Evenimente recomandate

Top