Noutăți și comunicate

Haimanalele La Cinema - concert Mihai Margineanu in Bucuresti

2 iunie 2014
Haimanalele La Cinema - concert Mihai Margineanu in Bucuresti
Luni, 02 iunie 2014, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la Haimanalele La Cinema - un concert Mihai Margineanu în Cinema Patria din Bucuresti.



Mihai Margineanu, unul dintre cei mai prolifici artisti autohtoni de muzica folk, va transforma o seara obisnuita de "Ciresar", intr-o petrecere de zile mari, denumita sugestiv "¦"Haimanalele La Cinema".

Mai exact, in data de 2 iunie la Cinematograful Patria incepand cu orele 20:00, vor fi asteptati toti cei care ii indragesc melodiile arhicunoscute pentru o distractie pe cinste intre prieteni, ca in vremurile bune.

Cu melodii celebre precum "Paraschivo", "Melci, scoici, raci, craci" sau "Ma iubeste femeile", artistul va incalzi usor atmosfera, si va continua timp de aproximativ doua ore sa va inveseleasca in acompaniamentul orchestrei sale, pe ritmul melodiilor de succes: "Gore Din Chitila", "M-am dus sa tai un copac", "Foaie Verde, Foaie Fraga", " Jana Era Croitoreasa" sau "Aviatia da senzatia".

Cu toate aceste amestecuri de muzica folk, lautareasca, folclorica, latino sau chiar si rock, Mihai Margineanu le propune celor prezenti un eveniment pe care nu-l vor putea uita niciodata.

Alaturi de Mihai Margineanu ii veti putea aplauda pe simpaticii sai instrumentisti, care au demonstrat de fiecare data, cu succes, ca pot canta cu usurinta orice gen muzical: Florin Ionescu (tobe), Andrei Vlad (chitară), Nicu Dumitrescu (percuție), Cristi Horia (vioară) si Constantin Dragu "Kiba" (chitară bass).

Desi, s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii ani, "Las Fierbinti", serial unde asigura si coloana sonora.



Biletele pentru concertul "Haimanalele La Cinema" ce va fi sustinut de Mihai Margineanu in data de 2 iunie la Cinema Patria, sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center, etj.2, Libraria Eminescu ( D'Arte Foto), in magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, la casa de bilete a cinematografului Patria si online prin http://www.vreaubilet.ro. Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc: cat.I - 69 ron si cat.- 79 ron.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top