Noutăți și comunicate

Handful of Hate (Italia), Whispering Woods si Malpraxis la '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'

1 mai 2014
Bohemian Flow Art & Pub si Bestial Records confirma trei dintre cele mai tari trupe de la "1 Mai Rock Festival Sibiu": Malpraxis, Handful of Hate si Whispering Woods!

Joi 1 mai:

1-Handful_of_Hate_Italia_Whis_7SGFEBQw.jpg
MALPRAXIS (brutal death metal/Cluj-Napoca)

https://www.facebook.com/pages/Malpraxis/175517332488059 
http://www.youtube.com/watch?v=LXg7jdru9lM 

Alaturi de Decease si Sincarnate, Malpraxis intregeste tripleta de aur a Hatework Records, care va fi astfel prezenta la "1 Mai Rock Festival Sibiu" cu intreaga sa echipa! Malpraxis implineste in 2014 primii cinci ani de activitate, fiind in acest moment una din formatiile romanesti de brutal death metal cu o ascensiune spectaculoasa! Aparuta in 2009, in Cluj-Napoca, orasul care pare sa devina capitala metalului brutal din tara noastra, Malpraxis revine in Sibiu dupa 3 ani, de aceasta data cu un show in premiera: trupa va prezenta live majoritatea pieselor de pe cel de-al doilea CD, "Cold Blood Mutilation", pregatit sa fie lansat in acest an. Pe 1 mai Malpraxis va lovi Sibiul cu toata forta, brutalitatea si agresivitatea tipice unei trupe de metal foarte greu!

Malpraxis va imparti joi scena cu Virus (Anglia), Decease, SpineCrusher si inca doua formatii care vor fi anuntate saptamanile urmatoare.



Vineri 2 mai:

2-Handful_of_Hate_Italia_Whis_spjtbbVDUN.jpg
HANDFUL OF HATE (carnal black metal/Italia)

http://www.handfulofhate.com/ 
https://www.facebook.com/handfulofhateofficial 
http://www.youtube.com/user/vicecrown 

Veterani ai scenei italiene de metal extrem, Handful of Hate revine in Romania dupa spectaculosul show din Timisoara anului 2007! Aflati de aceasta data in postura de cap de afis al "1 Mai Rock Festival Sibiu", Handful of Hate a prins forma in urma cu 21 de ani in inima Italiei cu un gen original etichetat, care avea sa starneasca multe valuri in presa de profil: carnal black metal. Sase albume spectaculoase (din care doua lansate la Code666 Records, casa de discuri care a propusat si doua nume grele autohtone, Negura Bunget si Syn Ze Sase Tri), nenumarate turnee europeene, o tortura sonora pe drumul ostil al pierzaniei si al dispretului, Handful of Hate prezinta pentru prima data in Romania excelentul opus "To Perdition", lansat in urma cu doar cateva luni.

Handful of Hate va fi capul de afis pe 2 mai si va imparti scena cu Argus Megere, Sincarnate, Marchosias si inca doua formatii care vor fi anuntate saptamanile urmatoare.



Sambata 3 mai:

3-Handful_of_Hate_Italia_Whis_dVq4jMCHU.jpg
WHISPERING WOODS (symphonic gothic doom metal/Cluj-Napoca)

http://www.the-whispering-woods.com  
http://www.facebook.com/whisperingwoodsband  
http://www.youtube.com/whisperingwoodsband 

Fara discutie, Whispering Woods este trupa momentului in gothic metalul autohton. Formatie tanara, cu o ascensiune spectaculoasa, Whispering Woods revine in Sibiu la un an dupa ce a electrizat audienta printr-un show care a fost la un pas sa ii trimita la Wacken 2013! Cu o formula extinsa, ce include pe langa formula traditionala si patru prezente feminine (Alexandra Burca - soprana, Corina Hamat - mezzo-soprana, Cora Miron - clape, Catalina Popa - flaut, in acelasi timp membra si a formatiei Haggard), Whispering Woods vin la "1 Mai Rock Festival Sibiu" atat cu piesele de pe primul lor album, "Fairy Woods", cat si cu un aperitiv de pe urmatorul CD, care va fi lansat de Loud Rage Music in 2015! Imagineza-te la limita dintre vis si realitate, pierzandu-te printre prezente eterice intr-o padure virgina, iar tot ce auzi e fosnetul ierbii si tot ce simti e intunericul rece. Aceasta e povestea Whispering Woods, care va putea fi urmarita pe 3 mai, la Bohemian Flow.

Whispering Woods va imparti sambata scena cu Galadriel (Slovacia), The Hourglass, Kratos si inca doua formatii care vor fi anuntate saptamanile urmatoare.



CLUB BOHEMIAN FLOW (Piata Mica Nr. 26, Sibiu)

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.

Pagina oficiala a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1443187805897726 


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top