Noutăți și comunicate

Hard Rock Cafe sarbatoreste 10 ani de la deschidere alaturi de Holograf

19 ianuarie 2018
Hard Rock Cafe sarbatoreste 10 ani de la deschidere alaturi de Holograf
Vineri, 19 ianuarie 2018, Hard Rock Cafe București sărbătorește zece ani de la deschidere printr-un mega concert susținut de Holograf, trupa care a cântat și la inaugurare. Petrecerea aniversară nu va prilejui doar întâlnirea cu cele mai frumoase hituri ale trupei, precum "Dragostea mea", "Èši-am dat un inel" sau "Ești așa frumoasă", ci vă aduce celor prezenți și o mulțime de surprize.



Deschis în ianuarie 2008 in Herastrau, HRC București a fost cel de-al 144-lea restaurant al rețelei Hard Rock International și cel mai mare restaurant din Europa. Pe scena sa au urcat unele dintre cele mai mari trupe ale tuturor timpurilor, dar și artiști și formații românești celebre: Mr. Big, Nazareth, Lita Ford, Uriah Heep, The Rasmus, New Model Army, Louisiana Red & Blues Wire, Debbie Davis, John Lawton, Coco Montoya, Johnny Raducanu, Vama, Iris, Directia 5, Delia, Compact, Cargo, Smiley, Vița de Vie, Carla’s Dreams și mulți alții.

În urmă cu zece ani, la petrecerea de deschidere, toți membrii trupei Holograf au donat câte un obiect personal pentru impresionanta colecție de suveniruri a restaurantului, devenind prima trupa românească ce a intrat în circuitul celui mai mare muzeu de obiecte din lumea muzicii, cu peste 80.000 de exponate în cafenelele din întreaga lume.

În HRC Bucuresti sunt expuse costume de scenă, instrumente muzicale, postere, LP-uri de aur și platină, fotografii si multe altele, cum ar fi: chitara lui Richie Sambora sau Bruce Springsteen, un costum purtat de John Lennon, ținuta de scenă a lui Elton John, bustiera Madonnei, jacheta pe care Michael Jackson a purtat-o in videoclipul “Beat It” etc. În total peste 300 de obiecte de colecție.

Accesul clienților la eveniment se va face începand cu ora 20:00, iar concertul va începe la ora 22:30.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro si în rețeaua fizică IaBilet (iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 119 lei, cu loc la masă, în sală;
- 69 de lei, fără loc, în fața scenei, unde vor fi mese de cocktail.

În prețul biletului este inclusă și o bere draught oferită de CARLSBERG.

Un eveniment recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Top