Noutăți și comunicate

Harri Kauppinen lanseaza un album solo

2 septembrie 2016
Harri Kauppinen lanseaza un album solo
Cantautor din iad

Harri Kauppinen, front man-ul trupei de dark metal Beyond the Dream (2005-2014), va lansa „Helvetin Laulut”, albumul solo de debut, pe CD, casetă și în format digital pe 30 septembrie 2016.

Pe acesta, Kauppinen combină stilul său poetic cu elemente sumbre, întunecate, inrădăcinate în muzica doom.

Albumul a fost realizat în colaborare cu producătorul și inginerul de mixaj Hiili Hiilesmaa (HIM, Sentenced, Moonspell). Materialul a fost creat pornind de la versuri și este, conform autorului, un gest cinic de nepăsare față de fericirea ipocrită și față de efortul de încerca să mulțumești pe alții pe cheltuiala sinelui.

Discografie:

- Helvetin laulut, album (2016)
- Ikoni/Ikoni (versiune acustică), single (2016)
- Maa palaa/Labyrintti, single / video (2016)
- Linnut, single / video (2015)


Helvetin laulut

Cântece din iad sau o colecție de versuri blestemate de propriul lor autor?

Probabil ambele.

Iadul ne înconjoară. Cu toate că unele credințe încearcă să ne învețe că trăim într-un paradis, este departe de adevăr. Nevoile și așteptările omenești sunt create prea ușor și, din păcate, mulți cad în capcana lor. Omul încearcă să găsească acceptare de la alții pentru a-și satisface propriile necesități, pentru a judeca validitatea acțiunilor cuiva și chiar pentru a-și crea propriile adevăruri legate de definiția vieții. Acest subiect, printre altele, este abordat în versurile acestui album.”

Muzica de pe acest album este protestul meu personal împotriva predictibilității și împotriva respectării regulilor care omoară atractivitatea artistică de pe prea multe albume în zilele noastre. Pentru mine muzica a fost întotdeauna o lume în care pot să fac ce vreau și cum vreau.”

Intro-ul, prin incoerența sa, trimite ascultătorul în mijlocul unui peisaj audio melancolic și disonant. Albumul nu te va lăsa să treci prin el cu ușurință, dar în același timp îți oferă șansa să te predai cu totul acestei lumi cu tmepo leneș, cu note dureroase și cu o atmosferă acustică intimă și fragilă.

Această lume nu este pentru toți dintre noi, și nici nu trebuie să fie, dar poate tu vei fi ales să faci parte din ea.”

Bine ai venit.

Albumul va fi lansat pe 30 septembrie 2016 prin Concorde Music Company.

album is released September 30th 2016 via Concorde Music Company.


Mai multe despre artist:
http://www.harrikauppinen.com
https://www.facebook.com/harrikauppinenartist
https://twitter.com/HarriKauppinen


Evenimente recomandate

Top