Noutăți și comunicate

Hatemode si Tessa deschid concertul Truda de la Bucuresti

3 octombrie 2014
Hatemode si Tessa deschid concertul Truda de la Bucuresti
Cea mai scandaloasa, directa si nervoasa (la propriu) trupa de metal romaneasca, TRUDA, se intoarce in Bucuresti dupa 20 de luni (bine ca nu-s 20 de ani) pe 17 octombrie 2014, vineri, la fabrica!

Organizatorii au hotarat sa aduca in deschidere doua trupe tinere dar cu componenti cu state vechi: HATEMODE si TESSA.

Despre TESSA

Plecand initial pe un plan instrumental, trupa era formata din Vlad Iacobus (chitara), Radu Marinescu (chitara), Alexandra Marcu (Bass) si Andreea "Duda" si ulterior se hotaraste sa isi ocupe in componenta si pozitia de vocal, acolo unde apare George (Haos) Voicila. Odata cu venirea lui George, trupa isi incepe activitatea sustinand evenimente in Bucuresti, o parte din gazde fiind cluburi precum Fabrica, Ageless, PrivateHell s.a. insa si in Ploiesti, alaturi de trupe precum ALTAR, TRUDA, URA DE DUPA USA, DOMINATION s.a.

In decembrie 2012, trupa inregistreaza primele 3 demo-uri si anume : "Going Away", "Time", "Wake Up", urmand ca in decembrie 2013, sa inregistreze alte 3 demo-uri si anume : " Nightmare", "Countdown your life" si "Truth And Lies"

Participa la Festivalul " Underground Metal Fest" alaturi de trupe precum Cap de Craniu, H8, Fallen, Violesson s.a

Din motive personale, in februarie 2014, Alexandra hotaraste sa elibereze postul de bass, aceasta urmand sa fie inlocuita de Andrei Zamfir (Days Of Confusion) ; si totodata postul de la tobe fiind eliberat de catre Andreea si inlocuit cu Nunu Racris (ex-Truda, prezent : Hara )

In Martie 2014, trupa obtine calificarea in finala Rock In Parc (Arenele Romane).

Trupa sustine numeroase apoi concerte in Bucuresti (Private Hell, Ageless. Fabrica, RotterKeller ) alaturi de trupe precum Reborn, Breathelast, Negative Core Project, s.a.) dar si in Ploiesti (Red Alert, ClubPH) alaturi de trupe precum Altar, Berserkers si E.M.I.L.


DESPRE HATEMODE

Cinci muzicieni bucuresteni cu vechime pe scena metalului romanesc, toti fiind actuali sau fosti membri in trupe cunoscute ca Rising Shadow, Tiarra, LOST, Abigail, Interval, Reborn, Ritual sau Erase, au format la finele anului 2013 un nou proiect metal: HATEMODE.

Dupa o perioada scurta de tatonari si concerte, trupa a gasit formula stabila. Alexandru Pantea (voce), Catalin Scanteie (bas), Razvan Marica (chitara), Valentin Stoica (chitara) si Gabriel Maria (tobe) dezvaluie in muzica lor latura dura a unei lumi intunecate, plina de emotii puternice si contrastante, o lume in care sunt bineveniti toti cei care se identifica cu mesajul lor.

Jinars, masini unelte, arme, foame, purcei, popi, sange si colinde pe linoleu va asteapta cu drag pentru ca te nasti, trudesti si mori in tara pupatorilor de moaste.

Biletele costa 20 de lei in presale si 25 de lei la intrare si pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- SENIA in Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100

Extra:

- Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Revenim cu mai multe detalii in curand.

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/1629653190594269/

Un eveniment METALHEAD, powered by CIUC, ROCK FM si Green Sound Team



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top