Noutăți și comunicate

Holy Motors, noul proiect al lui Sorin de la Luna Amara, lanseaza prima piesa

17 septembrie 2014
Holy Motors, noul proiect al lui Sorin de la Luna Amara, lanseaza prima piesa
Holy Motors este o trupa clujeana de stoner rock/alternative metal infiintata anul acesta ce reuneste mai multi muzicieni activi pe scena rock clujeana: Sorin Moraru - chitara (Luna Amara), Catalin Moraru - voce (Skullp), Doru Nedelcu - chitara (FronT), Paul Tenciu - bass (Sky Swallows Challenger) si Tudor Marghidanu - tobe (Relative).

Holy Motors - The Showdown (audio)
http://youtu.be/onDuBo6oevQ

"Holy Motors e in primul rand un film ciudat in toate sensurile bune ale cuvantului, in toate sensurile pe care spectatorul le intuieste sau le gaseste in acest film. M-a intrigat atat de mult incat am gravitat in jurul sau timp de cateva saptamani. Intr-un interviu, regizorul Leos Carax explica metafora din spatele limuzinei albe, un element important - limuzina este pentru el simbolul spatiului in care traim, confortabil si perfect izolat. Am sa continui metafora: de multe ori e mai bine sa mergi pe jos si cam asta inseamna pentru mine trupa Holy Motors", spune Sorin.

"Nu suntem un tribut muzical al acestui film; e un proiect pe care l-am initiat avand cateva idei care fie nu si-au gasit locul in piesele Luna Amara, fie ar fi trebuit sa astepte destul de mult pana sa intre in lucru. In Holy Motors cant la chitara si fiecare dintre colegii mei canta sau au mai cantat in trupe clujene; cu ajutorul lor am dus mai departe ideile despre care va ziceam, ba mai mult am compus impreuna si piese noi", continua el.

Piesa The Showdown este disponibila pentru download gratuit (in sistem "pay what you want") pe pagina de Bandcamp a formatiei: http://holymotors.bandcamp.com/

Inregistrarile au avut loc la Cluj in studiourile Luna Recording si JamBox, avandu-i ca ingineri de sunet pe Oliver Vegh si Mihai Sarlea. Mixul si masterul au fost realizate de catre Dan Georgescu.

Primele doua concerte live Holy Motors vor avea loc in deschiderea trupei ucrainene Stoned Jesus pe 26 octombrie la Bucuresti (Question Mark) respectiv pe 27 octombrie la Cluj-Napoca (The Shelter).

http://fb.com/HolyMotorsRO


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top