Noutăți și comunicate

Hteththemeth alaturi de Cradle of Filth si Ne Obliviscaris la Cluj Napoca

22 octombrie 2015
Hteththemeth alaturi de Cradle of Filth si Ne Obliviscaris la Cluj Napoca
În urma celor 5 propuneri trimise către Cradle of Filth (Hteththemeth, Zero Tolerance, Gothic, Saddayah, Hybrid Symphony), trupa a ales ca Hteththemeth să urce alături de acestia și de Ne Obliviscaris pe scena de la Cluj Arena pe 10 noiembrie 2015 in deschiderea concertului.

(2) Hteththemeth_alaturi_de_Cradle_PGdHdXj9Y.jpg



(3) Hteththemeth_alaturi_de_Cradle_jO3Tq09I.jpg

Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena muzicala, cu un stil unic și fără o limită de exprimare, muzica neumană practicată de trupă sare fără timiditate de la metal abundent in elemente avantgarde si progressive, cochetand cu elemente ambientale si gothic, ajungând până la blues și bossa nova.

Peisajul este intregit de un spectacol teatral unic, trupa reusind live de fiecare data sa creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.

În acest an, trupa pregătește lansarea albumului “Best Worst Case Scenario”, care poate fi văzut ori ca un scenariu al unei vieți pline de visare, ori ca o coloană sonoră a unui film imaginar.

https://www.facebook.com/Hteththemeth
http://www.hteththemeth.com/



Bilete sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, magazinele Germanos și în Flying Circus Pub la următoarele preturi:

- 60 RON până în data de 6 Noiembrie;
- 70 RON pret valabil în seara concertului, la intrare.



Marți, 10 Noiembrie 2015, Cluj Napoca https://www.facebook.com/events/1670870209826962/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top