Noutăți și comunicate

Implant Pentru Refuz lanseaza 'Cartography'

28 februarie 2015
Implant Pentru Refuz lanseaza 'Cartography'
Dupa o campanie de crowdfunding incheiata cu succes, fanii Implant Pentru Refuz se
pot bucura in sfarsit de mult asteptatul album "Cartography".
Preview: http://bit.ly/1Da5hWf 

Lansarea oficiala va avea loc pe 6 martie, acasa, la Timisoara, in clubul Daos si va fi urmata de un turneu national produs si organizat de Dark Side Booking Academy.

Cartography este harta unui univers multistratificat si atemporal. De la particula pana la intrepatrundere, de la taramul umbrelor pana la tinutul celor ce plutesc in lumina, de la negustorii de apa pana la oceanul cel din urma, de la nealterare genetica artificiala pana la utopia dictatoriala, de la transformarea gandurilor si a faptelor in greutate pana la ruperea fluxului informational. Fiecare ascultator poate fi calauzit prin intuneric sau poate rezona cu stelele, fiecare melodie de pe aceasta harta te poate surprinde in trecut, prezent sau viitor.

Inregistrarea albumului Cartography a inceput in octombrie 2013.
La sfarsitul lunii mai 2014 Implant Pentru Refuz primeste un mare impuls moral si material din partea fanilor, reusita campaniei de crowdfunding Cartography accelerand procesul de producere a albumului.
Inregistrarile, reampingul, mixajul albumului au fost facute in Timisoara de catre AttilaLukinich@Dstudiopro, masterul materialului fiind efectuat de catre Alin (Master) in Timisoara. Artworkul albumului este realizat catre Ovidiu "Tzutzu" Hrin - Synopsismedia.com.

Pe parcursul turneului Cartography implanturile vizuale vor fi proiectate de Vj Burger.

Participantii la campania de crowdfunding se pot bucura deja de album, iar fanii Implant Pentru Refuz vor putea achizitiona, incepand cu 6 martie, albumul in format fizic, inclusiv pe vinil, precum si online, via BestMusic Digital Distro.

Lansarea albumului "Cartography" va fi urmata de un turneu national in cele mai mari orase din tara si culmineaza cu participarea ca opening act in cadrul concertului Korn ce va avea loc la Arenele Romane pe 3 august 2015!

6 martie - Timisoara, Club Daos -> http://on.fb.me/1zGLv3i 
7 martie - Oradea, Club Abyss -> http://on.fb.me/1Esgrdo 
12 martie - Constanta, Club Goblin -> http://on.fb.me/1BSiXd8 
13 martie - Craiova, Perdido Station -> http://on.fb.me/1Da5NDs 
19 martie - Iasi, Underground Pub -> http://on.fb.me/1EsguWD 
20 martie - Suceava, 31 Motor's Pub -> http://on.fb.me/1Gt0jYc 
21 martie - Targu Mures, Clubul Presei -> http://on.fb.me/1zGN3KR 
27 martie - Cluj-Napoca, Flying Circus Pub -> http://on.fb.me/1DT7lFJ 
28 martie - Sibiu, Rock N'Bike -> http://on.fb.me/1AJwpwP 
2 aprilie - Brasov, Club Rockstadt -> http://on.fb.me/1Gt0YIX 
3 aprilie - Buzau, Cafeneaua Artistilor -> http://on.fb.me/1wnA1WS 
4 aprilie - Bucuresti, Club fabrica -> http://on.fb.me/1LClqrP 

Dupa 20 de ani de activitate, Implant Pentru Refuz a primit din partea revistei Sunete premiul Best Rock, ce confirma inca o data ca trupa isi merita locul in "hall of fame"-ul rockului autohton, fiind printre primele trupe de gen care au pus o caramida la construirea industriei muzicale romanesti.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top