Noutăți și comunicate

In noiembrie are loc Manufest 2016 la Timisoara

4 - 5 noiembrie 2016
In noiembrie are loc Manufest 2016 la Timisoara
In perioada 4-5 noiembrie 2016, Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu nr. 9, Timisoara) va avea onoarea de a fi gazda unui festival de rockabilly (rock & roll), mai exact Manufest 2016. Primul nume confirmat la festival sunt maghiarii de la Killer Diller Combo.



Clubul Manufactura se va transforma intr-un spatiu retro cu workshopuri dedicate genului, proiectii filme, open rock & roll piano, speakers, concerte, si afterparty, dorind sa ofere publicului atmosfera si spiritul de festival rock & roll.

Abonamentele in valoare de 30 de lei pot fi achizitionate la Manufactura incepand cu data de 24 Octombrie 2016. Biletul pentru o zi de festival va costa 20 de lei si se pot cumpara la intrare in ziua evenimentului. Copii pana la varsta de 14 ani vor avea intrarea libera, avand obligatia de a fi insotiti de un adult.

(2) InnoiembriearelocManufest..._cBZW6F2ovx.jpg
FB event:
https://www.facebook.com/events/580060925513171/

Iata cum se descriu acestia cei de la Killer Diller Combo:

Suntem Killer Diller Combo, o trupa de 6 oameni din Ungaria, iubitori ai muzicii americane din anii `40, `50, in special rockabilly, rhythm’n’blues, blues si boogie-woogie swing.

Trupa noastra e une din trupela importante de pe scena rockabilly din Ungaria, cantand regular in cel mai cunoscut bar de rock`n`roll din Ungaria, "The Amigo" dar si alte cluburi de "rock on". De asemenea, participam si la festivaluri din Ungaria si Europa.

Spectacolul colorat este umplut de ritmuri autentice de pian boogie-woogie, si note de trompeta. In componenta mai avem un chitarist cu ritmuri nebune, contrabas si baterist jazzy. Nu in ultimul rand, o cantareata foxy, cu o voce blues de neuitat.

Videoclipuri:
Be Baba Leba:
https://www.youtube.com/watch?v=XkjpKhJPshg

Hot Shot:
https://www.youtube.com/watch?v=G9OkQ91Q0Bk

Got My Mojo Working:
https://www.youtube.com/watch?v=EhJ4oJU6RTk

FB page:
https://www.facebook.com/killerdillercombo


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top