Noutăți și comunicate

Inca 2 confirmari la DrumStage - Rockstadt Extreme Fest 2015

17 aprilie 2015
Inca 2 confirmari la DrumStage - Rockstadt Extreme Fest 2015
Proiectul Drumstage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum.Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de "drum battle", alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand "meet and greet". Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

https://www.facebook.com/drumStage
https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg
http://youtu.be/nQ6eadViP3c
http://youtu.be/UdR_Ihf1m60



Adrian Tabacaru (Taine)

Nascut in Bucuresti, Adrian a inceput lectiile de tobe la varsta de 3 ani avandu-l ca profesor pe tatal sau. La varsta de 6 ani canta deja la concerte si festivaluri, atat in Bucuresti cat si in tara. In 1987 a intrat la scoala de muzica unde a studiat pian si percutie.

Sase ani mai tarziu, a fondat impreuna cu Andy Ionescu formatia Taine, bine cunoscuta de cei din zona undergroundului rock romanesc.In 1999 a absolvit liceul de muzica si a fost admis la Universitatea de Muzica din Bucuresti unde a fost fascinat de instrumentele de percutie, in special de marimbafon si vibrafon.

In acest timp Adrian continua sa cante atat la tobe cat si in orchestra din Bucuresti ca percutionist sau instrumentist solo avand o activitate concertistica extrem de variata.

Absolvent al Universitatii de Muzica, continua studiile de Master unde se specializeaza pe compozitie interactiva si percutie asistata de calculator.

Influentele sale muzicale includ Jazz, muzica electronica, muzica clasica si rock.

Astazi Adrian este un artist complet, apreciat atat in Romania cat si in afara tarii, ca instrumentist, compozitor sau artist multimedia, colaborand cu multi artisti din diferite domenii ale artei.

https://www.youtube.com/watch?v=6oaEJ0cQ22E



Teodor Ciobanu (Electric Fence) a inceput sa descopere tobele pe la 11 ani, cand a primit cadou de ziua lui un set de bete, tot spunand ca i-ar placea sa cante la tobe. Timp de 3-4 ani a "repetat" cu betele pe picioare, perne, canapele, pana in clasa a noua cand s-a asezat pentru prima data in spatele tobelor, de unde nu a mai plecat cu mintea.

Proiecte muzicale: Arkham, Proof, Wilder, Electric Fence.

https://www.youtube.com/watch?v=_qGqyjVl4Do



Cei doi tobosari deja anuntati in line-up: Andrei Ilie (Days of Confusion) si Sergio Ponti (DorDeDuh). La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 12-15 august 2015. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu accces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Eur)



Facebook event: http://on.fb.me/1DvsG91
https://www.facebook.com/rockstadtextremefest

Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal (la adresa https://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/home - send payment @ mihnea.grecu@xlab.ro )


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top