Noutăți și comunicate

Incep pregatirile pentru concertul Depeche Mode la Bucuresti

8 mai 2013
Incep pregatirile pentru concertul Depeche Mode la Bucuresti
A inceput numaratoarea inversa pentru primul mare concert al anului - Depeche Mode - doar o saptamana despartindu-i pe fanii legendarei trupe de reintalnirea cu idolii lor. Echipa de productie a dat deja startul pregatirilor, cei trei membri Depeche Mode urmand a beneficia de tratament VIP pe toata durata sederii lor in Bucuresti. Daca Dave Gahan a ales sa se relaxeze singur inainte de concert, Martin Gore si Andy Fletcher vor imparti aceeasi cabina ce va fi decorata conform cerintelor fiecaruia dintre ei. Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, show-ul Depeche Mode va avea loc saptamana viitoare, miercuri, 15 mai 2013, fiind un eveniment organizat de Emagic.

Fanii Depeche Mode mai au doar 7 zile de asteptat pana la marele eveniment, echipa de productie punand la punct ultimele detalii pentru a putea incepe pregatirile pe Arena Nationala. De altfel, intreaga zona de culise ce va fi pusa la dispozitia membrilor trupei si a echipei acestora va fi amenajata conform solicitarilor primite de la reprezentantii artistilor. Daca Dave Gahan va avea propria cabina, Martin Gore si Andy Fletcher vor imparti aceeasi camera inainte de a urca pe scena. Aceasta va fi extrem de spatioasa, urmand a fi decorata in culori cat mai calde. Nu vor lipsi plantele naturale, florile de sezon si lumanarile ambientale menite sa ofere intregii incaperi un aer foarte "cozy", conform cerintelor artistilor. Acestia vor mai avea la dispozitie si o "camera de zi", dotata cu plasme, acces la televiziune prin cablu, internet, canapele, masute de cafea si open bar de unde nu vor lipsi sortimentele autohtone de bere. Camera va fi conceputa ca un spatiu deschis, de socializare pentru toti membrii trupei si invitatii lor. Aceasta nu va fi insa singura modalitate de relaxare pentru Martin Gore si Andy Fletcher, cei doi aratandu-si intentia de a vizita Bucurestiul in eventualitatea unor ore libere inainte de repetitii. Ei vor avea la dispozitie, pe toata durata vizitei in Romania, un sofer personal, bun cunoscator al capitalei si vorbitor fluent de limba engleza, care sa-i insoteasca la o plimbare in functie de timpul disponibil al artistilor.

Nu doar fanii Depeche Mode asteapta cu nerabdare un mare concert ci si membrii trupei, Andy Fletcher declarand ca si acum, dupa trei decenii de cariera, are emotii inainte de a urca pe scena. Artistul este intotdeauna placut surprins de public, simtindu-se extrem de recunoscator pentru energia pe care fanii o transmit trupei pe tot parcursul unui spectacol. Concertul de la Bucuresti este al doilea show pe care trupa britanica il va susine in Romania, dupa ce in 2006 a scris istorie la Bucuresti, odata cu primul eveniment sold-out organizat vreodata pe un stadion in Romania.

Biletele pentru show-ul de la Bucuresti se mai gasesc pe http://www.Myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Acestea pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 145 si 320 de lei, singurele locuri ramase disponibile fiind in tribune si peluza.

Sursa : http://www.emagic.ro ttp://http://www.emagic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top