Noutăți și comunicate

Infern - noua piesa a trupei Breathelast

10 februarie 2016
Infern - noua piesa a trupei Breathelast
Sambata, 6 februarie 2016, trupa Breathelast a sustinut un concert aniversar de 5 ani in Club Fabrica. Mai jos gasiti o varianta audio a piesei 'Intuneric' de la acest concert si puteti asculta prima varianta cantata live in cadrul concertului secret de la proiectarea in premiera a documentarului Balta Alba.



"Si pentru ca e bine sa primim mereu inainte, din bezna racoroasa a show-ului nostru secret de la prima vizionare neoficiala pentru Balta Alba Documentar si pana la lansarea oficiala a urmatorului nostru material (14 piese – doua in romana si 12 in engleza), va lasam cu varianta acustica a piesei Infern. Enjoy!", spune trupa despre piesa noua.

In urma concertului aniversar de 5 ani sustinut pe 6 februarie 2016, trupa Breathelast a publicat urmatorul comunicat:

"Multumim enorm tuturor celor care au ajutat evenimentul atat prin bilete in avans, cat si prin a da vestea gig ului mai departe, inseamna mult intr-o lume opaca!

Multumim foarte mult DARK SIDE Booking Academy pentru support, fabrica, echipa sunet, Fane, Das – Valerinne (proiectii, made and cared for), Oldboystudio, Theo, Bogdan Pavaloi (Lies), Sorin Lazar (Promise), Miluta Flueras, publicul, da, PUBLICUL! Bestial, multumim mult si frumos pentru rabdare, primire si un „la multi ani” spontan! Not worthy… but we’ll take it! Sar’na mult Chaos Cult si Between Colors pentru sprijin si ca au animat bestial seara! Sa ne vedem cu bine, shark dudes!"



Infern | Live Acoustic (secret show)
https://www.youtube.com/watch?v=ebztYoOhUxc

Breathelast Intuneric live @ concert aniversar 5 ani in Fabrica
https://soundcloud.com/breathelast/intuneric-live-fabrica-breathelast-5-ani

Breathelast Official:
http://umusic.ro/artist/breathelast/
http://WWW.BREATHELAST.COM
http://www.youtube.com/user/Breathelast
http://www.facebook.com/Breathelast
http://twitter.com/#!/breathelast
http://www.myspace.com/breathelast
https://soundcloud.com/breathelast
http://www.tumblr.com/blog/breathelast


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top