Noutăți și comunicate

International Tattoo Convention Bucharest 2012

12 - 14 octombrie 2012
International Tattoo Convention Bucharest 2012
În perioada 12-14 octombrie 2012, la Centrul Cultural de Evenimente Turbohalle va avea loc "International Tattoo Convention Bucharest 2012". Convenția de la București a devenit, în numai trei ani de la înființare, cel mai important eveniment de gen din sud-estul Europei, datorită numărului de artiști internaționali participanți.

Timp de trei zile, la Turbohalle, publicul general și publicul înscris pe listele artiștilor va trăi în lumea body-art-ului mondial.

La cea de-a treia ediție a "International Tattoo Convention" vor fi 50 de standuri expoziționale, peste 70 de artiști profesioniști, dintre care 40 sunt artiști internaționali din țări precum Olanda, Suedia, Irlanda, Novegia, Finlanda, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, Estonia, Rusia, Nepal, Moldova pentru a-și demonstra talentul lor grafic și tehnicile de tatuare acumulate de-a lungul carierei, luând parte la un adevărat maraton de competiții și workshop-uri.

Convenția de la București este binecunoscută în lume pentru diversitatea stilurilor abordate aici: de la old-school-authentic, dark-style, cartoon, traditional-tribal, Japanese, până la realistic, new-school, chiar și tatuaj cosmetic.

Artiștii celor mai reușite tatuaje realizate în cadrul convenției vor fi premiați cu trofee dedicate: Best Of Day 1, 2 & 3 și Best Of Show. Trofeul Best Of Show este însoțit de o recompensă în valoare de 500 de euro și este acordat artistului celui mai bun tatuaj realizat pe perioada expoziției. Artiștii participanți la Convenție pot fi nominalizați de purtătorii operelor lor și pentru trofeele aferente categoriilor: Best of Old School, Best Of New School, Best Of Oriental, Best of Color Tattoo, Best Black & Grey și Best Crazy.

Din programul alternativ, se pregătesc pentru convenție:
- Louis Cypher (aka Lassi) ce va reveni în România, de această dată alături de atrăgătoarea Souci Jaws pentru o nouă serie de freakshow-uri;
- show erotic cu Kennya și Bonita
- concerte live susținute de Last Hope din Sofia
- HC, Perfect Zero for Infinity, Proof, Negru Latent, Space Needle
- Purje & Shole, Kill Convention
- New Beginning, Breathelast, Monarchy, Shesdead, Flesh Rodeo, Goodbye to Gravity, Silver.

1-International_Tattoo_Conventio_sMKDVk0s.jpg

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului: http://www.tattooconvention.ro sau http://www.facebook.com/events/105972509541142.

În fiecare zi a convenției începând cu ora 12:00, amatorii de Tattoo, piercing și bodypainting realizate de mâinile unor adevărați profesioniști vor fi la Turbohalle, unde publicul va avea la dispoziție și accesorii specializate, produse din categoria fashion for tattoo, standuri de muzică și multă muzică live.

Prețul biletului pentru o zi este de 10 lei, iar abonamentul de trei zile costă 20 lei. Biletele vor fi disponibile exclusiv la intrarea în incinta Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (lângă stația de metrou Păcii). Un eveniment organizat de Asociația Tattoo and Piercing Romania si Turbohalle.

Parteneri: 9am.ro, anyplace.ro, apropo.ro, b365.ro, Decat o Revista, feeder.ro, hailaconcert.ro hipmag.ro, hypestreet.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, metropotam.ro, modernism.ro, musicnights.ro, muzicabuna.ro, neaparat.ro, no3.ro, orasulm.eu, port.ro, pubbing.ro, radiolynx.ro, rockstage.ro, romanialibera.ro, Tataia, thebeat.ro, tilllate.com, tonight.eu, urban.ro, urbo.ro, vice.com, welcome2cluj.


Evenimente recomandate

Top