Noutăți și comunicate

International Tattoo Convention Bucharest 2014

10 - 12 octombrie 2014
International Tattoo Convention Bucharest 2014
Intre 10-12 octombrie 2014 sunteți invitați în Turbohalle la International Tattoo Convention Bucharest 2014.

Dacă ai curaj și vrei să-ți faci un tatuaj, intră acum pe website-ul oficial al evenimentului, alege-ți un artist și contactează-l pentru programare, apoi vino in weekendul 10-12 octombrie la Turbohalle și profită din plin de zilele conventiei: Tatuaje, Piercing, Freak Show-uri, suspendări corporale, Concerte și multe alte evenimente. Ai de ales între 100 de artiști profesioniști participanți la cea de-a cincea ediție a Convenției de Tatuaje de la București.



Vedetele convenției, Gaby & Victor Peralta zboară din Argentina pentru a se întâlni și a zdruncina cultural publicul convenției de la București. Din Venezuela revine Emilio Gonzalez, însoțit de această dată de América Noroño Orea, un model de frumusețe feminină aflată în completarea celui mai excentric artist sculptor de trupuri umane, unul dintre puținii artiști din lumea modificărilor corporale neconvenționale care a studiat medicina și a aplicat-o în artă. Pentru publicul major și tare de inimă, invitații vor organiza demonstrații și freak-show-uri impresionante, vor suspenda voluntari din public folosindu-se de pielea acestora și vor releva multe secrete bine păstrate din tainele antice, tribale.



În zilele noastre publicul convențiilor de tatuaje s-a diversificat, organizatorii s-au adaptat și au construit un program alternativ pe măsură, cu proiecții de film și variate concerte, de la hip-pop cu Șișu, El Nino și invitații lor, concerte de pian, și Dj set-uri dub, rock si pop. În premieră absolută la Convenția de Tatuaje, în acest an vor promova Romanian Folk Dances, o nouă abordare cerută de artiștii străini invitați. Nu va lipsi din program incendiarul show erotic marca Kennya & Jessica și activarea Comunității Bărboșilor și Mustăcioșilor din România printr-un concurs tematic. Fetele curajoase sunt așteptate pe facebook pentru a se înscrie în preselecția Miss Tattoo Convention Bucharest 2014. Programul final va fi publicat în curând pe tattooconvention.ro și pe facebook.



Abonamentele simple sunt disponibile în avans la prețul de 30 lei in retelele MyTicket si Eventim. Începând din acest an, organizatorii oferă și abonamente Vip care contin tricoul oficial International Tattoo Convention Bucharest 2014, lanyard personalizat cu ecuson Vip, acces special la sesiunile de Meet&Greet cu artistii invitati si activările acestora, plus invitație la after-party-ul oficial al conventiei, pachet disponibil la prețul de 100 lei. În zilele evenimentului vor putea fi achiziționate de la intrare abonamente la prețul de 40 de lei și bilete simple de zi cu 10 lei înainte de ora 18:00 și 20 lei până la ora 23:00.



Un eveniment organizat de Next Level Tattoo în colaborare cu Asociația Tattoo and Piercing România și Ueta - United European Tattoo Artists.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top