Noutăți și comunicate

International Tattoo Convention Bucharest are loc in perioada 13-15 octombrie 2017

13 - 15 octombrie 2017
International Tattoo Convention Bucharest are loc in perioada 13-15 octombrie 2017
Intre 13-15 octombrie 2017, peste 100 de artisti tatuatori internationali si locali concureaza pentru cele mai frumoase tatuaje realizate la International Tattoo Convention Bucharest 2017 care se va desfasura la Crystal Palace Ballrooms.

Evenimentul anual organizat in forma unui festival multicultural are loc in sufletul Bucurestiului de alta data, vis-a-vis de Piata de Flori, trei zile speciale pentru o audienta mai putin conventionala.

Zona de lounge, food trucks, concerte The Mighty Ski King, supranumit si Johnny Cash al Germaniei, Roman Abrasax, o reinterpretare la saxofon a muzicii moderne, Crazy Plumbers, prima trupa de rockabilly pe scena conventiei, legenda folk Mircea Vintila alaturi de Cristi Dumitrascu si multi alti invitati DJ si hip-hop, sunt doar o parte a programului International Tatoo Convention Bucharest 2017.

(2) InternationalTattooConvention..._SyGOZ7JjFs.jpg
Printre eroii non-muzicali confirmati pe scena conventiei din acest an ii gasim pe finlandezii Bobo Loco’s Carneval cu un spectacol desprins dintr-o alta lume, similar celor de la Jackass, Varnai Krisztina & Marius Jucan cu demonstratii live de pictura pe panza si acril, completand elegant multimea nepretuita de tatuatori veniti din Statele Unite ale Americii, Europa, alaturi de artisti chiar si din Costa Rica.

Ajunsa la a opta editie, International Tattoo Convention Bucharest ofera publicului larg sansa de a intra in contact cu unii dintre cei mai cunoscuti artisti din lumea tatuajelor si body art performers, reunind mii de impatimiti ai acestui domeniu neconventional, in plina dezvoltare.

Cei mai buni artisti tatuatori sunt disponibili pentru rezervari de tatuaje sau piercing-uri timp de trei zile la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti, in apropierea Palatului Parlamentului, cu intrare din Calea Rahovei nr.198A.

(3) InternationalTattooConvention..._Q7qYvesB49.jpg
Accesul la eveniment se face contra cost, abonamentele fiind disponibile in reteaua Eventim si Kompostor, la pretul de 50 lei. In zilele evenimentului vor fi disponibile si bilete de o singura zi, la pretul de 20 de lei, in limita capacitatii locatiei. Publicul este asteptat de vineri pana duminica, intre orele 12:00 - 23:00. Detalii si programari pe http://www.tattooconvention.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top