Noutăți și comunicate

Kempes canta in premiera la Hard Rock Cafe

12 aprilie 2017
Kempes canta in premiera la Hard Rock Cafe
Miercuri, 12 aprilie 2017, de la ora 21:30, sunteti asteptati la un concert Kempes la Hard Rock Cafe. Alături de Kempes va urca pe scenă Blade Strings, un proiect muzical avangardist ca un tribut adus rock-ului din toate timpurile. În prețul biletului este inclusă și o bere Carlsberg.



Ovidiu Ioncu "Kempes", vocea de aur a rockului românesc, este fondatorul și liderul trupei Kempes și fostul vocalist al trupelor Cargo și Rezident EX, cu care a lansat zeci de albume. Cel mai recent album al său, “Regăsire” a fost lansat în 2015, alături de noua trupă.

Componența trupei KEMPES este următoarea: Ovidiu Ioncu “Kempes” – voce, Alin Moise – chitară, voce, Åžtefan Buta - bass, voce, Sebastian “Natas” Macovei - tobe, voce.

BLADE Strings este singura trupă rock din România ce folosește exclusiv instrumente clasice, acustice. Sound-ul rezultat unește două entități diferite, muzica clasică și muzica rock, iar show-urile sunt adevărate călătorii în istoria muzicii, de la Led Zeppelin și ACDC, la Guns N' Roses și Nightwish.

"BLADE Strings este un proiect muzical neobișnuit, pornit din pasiune pentru muzica rock. Distors, overdrive, părți solo remarcabile, cele mai cunoscute riff-uri, le avem pe toate... on strings!"

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
- VIP: 75 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 50 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 50 de lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top