Noutăți și comunicate

Kraftwerk a castigat Premiul Grammy pentru cel mai bun album dance/electronic

31 ianuarie 2018
Kraftwerk a castigat Premiul Grammy pentru cel mai bun album dance/electronic
Pionierii muzicii electronice Kraftwerk au fost premiati in cadrul celei de-a 60-a editie a Premiilor Grammy ce a avut loc duminica seara, in New York. Albumul lor "3-D The Catalogue" a fost desemnat cel mai bun album dance/electronic. Fanii romani au ocazia sa-i revada pe cei 4 membri Kraftwerk pe 1 martie, la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un show inovator ce combina muzica live cu proiectii 3-D impresionante. Biletele pentru concert sunt aproape epuizate.

"3-D The Catalogue" a fost lansat in mai 2017 si acopera intreaga discografie Kraftwerk, incluzand cele mai cunoscute piese ale trupei: "Autobahn" "Trans-Europa Express", "The Robots", "Computer Love" si multe altele. Inregistrarile au fost realizate in timpul concertelor 3-D sustinute in unele dintre cele mai prestigioase muzee si sali de spectacol din lume, dar spre deosebire de alte albume live, piesele au fost prelucrate pentru a elimina sunetele din public. Albumul a mai primit o nominalizare Grammy pentru cel mai bun album cu sunet surround.

Nu este primul Grammy al celor de la Kraftwerk, trupa fiind distinsa in 2014 cu Premiul pentru intreaga cariera. Cu o experienta de peste 40 de ani, Kraftwerk este considerata una dintre cele mai influente trupe din istorie, muzica lor contribuind la dezvoltarea a numeroase alte stiluri muzicale.

Pe 1 martie 2018, fanii se vor intalni cu Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert si Falk Grieffenhagen intr-un concert inedit la Arenele Romane. Mai sunt disponibile bilete in numar limitat pe http://www.eventim.ro si in magazinele partenere Eventim, la urmatoarele categorii de pret: 201 lei pentru zona Golden Circle si 171 lei pentru zona Acces General.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top