Let's Rock
Inapoi

Licitatie caritabila online pentru victimele din Colectiv


14 Septembrie 2016

Licitatie caritabila online pentru victimele din Colectiv


Dupa ce au terminat show-ul de la Rockstadt Extreme Fest, Andrew Craighan de la trupa My Dying Bride a donat chitara pentru organizarea unei licitatii caritabile pentru victimele tragediei din clubul Colectiv. Asadar, chitara va fi scoasa la licitatie urmand ca toate fondurile stranse sa mearga spre tratamentele medicale a celor afectati si care au urgenta nevoie de ajutor.

Licitatia va avea loc online, cu ajutorul unei platforme dezvoltata de Letsrock.ro, pana pe 20 Octombrie 2016, si o puteti accesa la adresa http://colectivauction.letsrock.ro/ .

In plus, trupa a donat si o fata de toba folosita in show-ul lor, semnata de toti membrii trupei. Si aceasta fata de toba va fi pusa la licitatie, pentru acelasi scop ca cel descris mai sus.

UberDoom, chitara custom a lui Andrew, un Mayones Vidius cu 6 corzi, are culoarea Monolith Black cu Red Binding, vine dotata cu dozele custom ale lui Andrew EMG 57 / 66, custom Devils Staff Red fret markers si red LED fret markers pe marginea gatului. Aceasta este o chitara unicat cu adevarat. Chitara vine insotita de o pana gratuita si un Flight case.

Detalii despre finalitatea acestei licitatii caritabile vor fi postate online dupa terminarea acesteia. Fondurile vor fi transferate direct de organizatorii REF catre Fundatia Estuar in contul special alocat tragediei din Colectiv, organizatie ce a lucrat indeaproape cu victimele si familiile acestora inca din luna noiembrie a anului trecut.

Pentru a licita la aceste produse, vizitati site-ul: http://colectivauction.letsrock.ro/

Licitatie caritabila online pentru victimele din Colectiv NoutateArticolul următor » « Articolul precedent

... club colectiv, colectiv, licitatie, my dying bride

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
« Februarie 2018 »
DuLuMaMiJoViSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
25 Februarie 2018
Evenimente și noutăți de azi
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google