Noutăți și comunicate

Linkin Park revine cu un nou album si single-ul 'Heavy'

21 februarie 2017
Linkin Park revine cu un nou album si single-ul 'Heavy'
Asa cum ne-a obisnuit, trupa Linkin Park isi continua traditia de a se reinventa cu fiecare album lansat. Detinatori a doua trofee GRAMMY®, baietii de la LINKIN PARK se bucura de o noua premiera in cariera lor, prin anuntarea datei lansarii celui de-al saptelea album de studio, One More Light, pe 19 mai 2017 si interpretarea live a noului lor single Heavy [feat. Kiiara] prin intermediul Facebook Live.

Trupa cu cel mai mare numar de fani pe Facebook, aproape 62 de milioane, a oferit joi o reprezentatie live memorabila si o sesiune de intrebari & raspunsuri venite de la fani prin intermediul retelei sociale, intr-un eveniment live pe pagina lor de Facebook. Linkin Park si-au invitat fanii de pretutindeni la studioul lor de repetitii din inima Hollywoodului, pentru a-i incânta virtual cu hitul “Crawling”, interpretat de Chester Bennington si acompaniat doar de Mike Shinoda la pian, urmat de premiera live a noii piese “Heavy” alaturi de artista alternative pop – Kiiara si chitaristul trupei, Brad Delson. Mini-recitalul s-a incheiat cu unul dintre single-urile emblema pentru trupa, “Burn It Down”. Pe ultima parte a evenimentului, in studio au venit si ceilalti trei membrii ai trupei: Rob Bourdon (tobe), Dave „Phoenix” Farrell (bass) si Joe Hahn (DJ), pentru a raspunde in formula completa intrebarilor adresate de fani.

Piesa “Heavy” este disponibila pentru ascultare si download pe toate platformele digitale. Mike Shinoda, Chester Bennington si Brad Delson au lucrat la productia ei alaturi de Justin Tranter si Julia Michaels, doi compozitori celebrii pentru hiturile interpretate de Fall Out Boy, Gwen Stefani, Years & Years sau Maroon 5. “Heavy” a fost lansata cu un lyric video, urmând sa beneficieze si de un videoclip oficial, in curând.

Puteti comanda in avans albumul One More Light pe linkinpark.com si veti primi instant piesa “Heavy” (feat. Kiiara)

Vizionati recitalul live pe Facebook aici: https://www.facebook.com/linkinpark/videos/10154919594961788/

http://www.linkinpark.com

Linkin Park este trupa cu cel mai mare numar de fani de pe Facebook si detine un canal de YouTube impresionant prin cele peste 3 miliarde de vizualizari si 7 milioane de abonati. Primul lor material discografic, Hybrid Theory, este cel mai bine vândut album de debut al acestui secol, certificat cu discul de diamant (10 milioane de copii vândute) in SUA. Trupa a fost laureata cu 2 premii Grammy, 5 trofee American Music Awards, 4 MTV VMA Awards, 10 MTV Europe Music Awards si 3 World Music Awards. Baietii au sustinut concerte cu casa inchisa pe cele mai mari arene si stadioane din lume, fiind headlinerii unora dintre cele mai impozante festivaluri precum Download, Reading and Leeds in UK, Rock in Rio in Portugalia si Summer Sonic in Japonia, totodata prima si singura trupa rock din Vest care a sustinut un turneu pe cinci stadioane in orase diferite din China. Cel mai recent turneu mondial al lor, „The Hunting Party Tour” este si cel mai de succes de pâna acum - cu 1.5 milioane de spectatori in 16 tari. In 2005, trupa a fondat Music For Relief (MFR), o organizatie non-profit dedicata ajutorarii victimelor dezastrelor naturale si prevenirii calamitatilor. De la infiintare, MFR a strâns peste 7 milioane de dolari folositi pentru victimele dezastrelor de pe patru continente, incluzând Uraganul Katrina, cutremurul Wenchuan din China, epidemia de holera din Zimbabwe, cutremurele din Haiti si Japonia in 2010 si Taifunul Haiyan din Filipine.


Evenimente recomandate

Top